Resmed Airfit N30 Minimum Yüz Temaslı Hafif Burun Maskesi

3.499 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Resmed Airfit N30 Minimum Yüz Temaslı Hafif Burun Maskesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Respitek Satıcı Ünvanı: RESPİTEK SAĞLIK ÜRÜNLERİ VE HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734123434700001 Vergi Kimlik Numarası: 7341234347
    Bu ürün Respitek tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ResMed AirFit N30 Burun Maskesi ResMed'in şimdiye kadarki en hafif maskesidir
  • 42,5 gram ağırlığındadır. Yumuşak, burun altı kavisli bir burun beşiği yastığına sahiptir. Burun köprüsünü kaplayarak görüşünüzü engellemeyen bir tasarıma sahiptir. Özellikleri · ResMed'in şimdiye kadarki en hafif maskesi · Kolay kurulum · Geçmeli QuickFit™ başlık · İnanılmaz derecede yumuşak, kavisli minderler · Minimalist, düşük profilli tasarım Hafif ve rahat Küçük, basit ve göze çarpmayan N30 burun maskesi, konfor ve performansı en üst düzeye çıkarırken yüz temasını en aza indirir. Uyku kesintilerini en aza indirmeye yardımcı olmak için solunan havayı parçalayan ResMed QuietAirTM - dağınık havalandırma teknolojisine sahiptir
  • terapi basınçlarına ulaşmak için gereken toplam akışı azaltarak, basınç aralığı boyunca havalandırma akışını düzenlemek için esnek bir silikon valf kullanır. Kolay kurulum AirFit N30, rahat uyuma pozisyonunuza olanak tanıyan basit bir şekilde tasarlanmıştır. QuickFit elastik başlık Ayarlanabilir QuickFit başlık, ayrık kayışla kolayca takılır ve gerektiğinde hızlı bir şekilde ayarlamalar yapmanızı sağlar. Yan yatanlar ve biraz klostrofobisi olanlar, gözlük takanlar veya hassas cilde sahip olanlar için idealdir.
Geri Bildirim Ver