Renu Kontakt Lens Temizleme Kutusu

249,90 TL
Son 1 ürün!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Renu Kontakt Lens Temizleme Kutusu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BE SAĞLIK KOZMETİK Satıcı Ünvanı: BURCU KARLIDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1745507038000011 Vergi Kimlik Numarası: 6760456745
    Bu ürün BE SAĞLIK KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Santrifüj etkisiyle lensleriniz tüm yağ ve kirlerden arındırır. Daha uzun süre daha temiz lens kullanma imkanı sunar. Mavi sarı mor ve pembe renk seçenekleri ile. Renkler rastgele gönderilecektir. Özel renk tercihi için lütfen mesaj yazınız Lensler kirlendiği zaman çeşitli göz sağlığı sorunlarına neden olmaktadır. Lens solüsyonları hijyenik açıdan temizlik sağlasa bile bazen lenslerin üzerine yapışan toz gibi küçük parçacıkları temizlemede yetersiz kalabilmektedir. Üstelik avuç içinde lens temizliği yapmak ellerin yeterince temiz olmaması durumunda çeşitli göz enfeksiyonlarına yol açabilmektedir. Küçük ve kullanışlı bu lens temizleme kabı lensleri santrifüj etkisi ile temizler. Lensleri sağ ve sol olarak ayrı ayrı kabın içindeki uygun bölümlere koyduktan sonra lens solüsyonu ile doldurun. Ardından ürünün yanındaki ipi çekerek hızla dönen sistemde lenslerin temizlenmesini sağlayın. Yağ, kir, toz, makyaj kalıntısı gibi lenslerin üzerine yapışan kalıntıları derinlemesine temizler. Dilerseniz lens solüsyonu ile tamamen doldurduğunuz kapta lenslerinizi taşıyabilirsiniz. Yolculuk için lens taşıma kabı olarak kullanılabilir. Vida tipi kapanan kapağı lens solüsyonunun sızmasını önler lenslerinizi temiz şekilde yolculuk sırasında çantanızda taşıyabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver