rennway Twin Draft Guard Çift Taraflı Kapı Altı Rüzgarlığı

112,49 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
112,35 TL
Kurumsal Fatura
117,58 TL

Ürün Bilgileri

rennway Twin Draft Guard Çift Taraflı Kapı Altı Rüzgarlığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: urunkolik Satıcı Ünvanı: YUNUS POLAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3897123951800017 Vergi Kimlik Numarası: 7320601395
    Bu ürün urunkolik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksek doğalgaz ve elektrik faturalarına son! Twin Guard kapılarınızın çift tarafında mükemmel sızdırmazlık ve en az %15 oranında ısı ve yakıt tasarrufu sağlar! Ürün Özellikleri: %15 oranında ısı ve yakıt tasarrufu sağlar.
  • Kapı altında kalınlık oluşturmaz.
  • Kapılarınızın çift tarafında mükemmel sızdırmazlık sağlar.
  • İç ve dış tüp kapılara uyum sağlar.
  • Kapılarınızı açılıp kapanmasına engel olmaz.
  • Renk: Kahve
  • Paket İçeriği: 1 Adet Twin Draft Guard Çift Taraflı Kapı Altı Rüzgarlığı

Ürün Özellikleri

  • Tip Kapı Altı
Geri Bildirim Ver

Rennway Twin Draft Guard Çift Taraflı Kapı Altı Rüzgarlığı

Isı yalıtımı pek çok konuda ve alanda kullanılabilen ürünlerden bir tanesidir. Genel olarak üretimi yapılan ısı yalıtım malzemeleri kullanım alanlarına göre değişiklik gösterebilmesine karşın temel amaç olarak kullanıldığı alanlardaki ısıyı sabit tutmaktadır. Isı yalıtımı üretilen materyallerin formlarına göre de değişiklik gösterebilmektedir. Kimi markalar tarafından üretimi yapılan ısı yalıtım malzemeleri sıvı olurken kimi markalar üretimlerini katı parçalardan oluşturmaktadır. Kullanıcıların kullanım alanlarına göre değişiklik gösteren ısı yalıtım malzemeleri özellikleri ve etkileri ile de değişiklik gösterebilmektedir. Farklı markaların üretimleri ısıyı tutabilmek için kullanım alanlarına göre farklılıklara sahiptir. Çift taraflı kapı altı rüzgarlığı genel olarak evlerde ve ofislerde kullanılan materyaller arasında yer almaktadır. Özellikleri ile pek çok kişi tarafından tercih edilebilen kapı altı rüzgar önleyiciler kendi aralarında farklı tasarımlara sahip olabildiği gibi fiyatları ile de dikkat çekebilmektedir.

  • Kapı altı yalıtım
  • Rüzgar önleyici
  • Uygun fiyat

Kapı Altı Rüzgar Önleyiciler ve Isı Yalıtımı

Kapılar alt kısımlarında bulunan boşluklardan havanın giriş ve çıkışının sağlandığı ürünlerdir. Ofislerden, evlere, okullardan diğer pek çok alana kadar farklı tasarım ve modelleri ile bulunan kapılar kullanıcıların kişisel zevk ve ihtiyaçlarına göre değişiklik gösteren tasarımlara sahip olabilmektedir. Pek çok kişi tarafından tercih edilen kapılar üretim materyallerine ve kullanımlarına göre farklı materyallerden imal edilebilmektedir. Güvenlik amacıyla kullanılan kapılar genel olarak çelik materyallerden üretilmelerine karşın iç mekanlarda kullanılan kapılar kendi aralarında ahşap ve camdan imal edilebilmektedir. İç mekanlarda kullanılan kapılar alt kısımlarında bulunan açıklıklar nedeniyle hava giriş çıkışlarına neden olabilir. Çift taraflı kapı altı rüzgar önleyici ortamın sıcaklığının değişmemesi için özel olarak geliştirilen ürünler arasında yer almaktadır. Kendi aralarında farklı tasarımlara sahip olan ürünle aynı zamanda renk seçenekleri ve ebatları ile de değişiklik gösterebilmektedir. Modelleri ile değişiklik gösterebildiği gibi üretimleri ile de çeşitlilik gösterebilen ürünler pek çok kişi tarafından tercih edilebilmektedir.

Rennway Twin Draft Guard Çift Taraflı Kapı Altı Rüzgarlığı EO00000011774

Rennway Twin Draft Guard Çift Taraflı Kapı Altı Rüzgarlığı EO00000011774 tasarımları ve kullanımları ile pek çok kişi tarafından dikkat çeken ürünler arasında yer almaktadır. Genel olarak evlerde ve iç mekanlarda tercih edilen ürünler pratik kullanımları ile ilgi görürken aynı zamanda sağladığı etkiler ile de pek çok kişinin tercihleri arasında yer almaktadır. Twin draft guard çift taraflı kapı altı rüzgarlığı evlerde maksimum ısı yalıtımının sağlanması için kullanılan rüzgar önleyiciler kış aylarında odaların sıcak tutulması için rahatlıkla kullanılabilmektedir. Çift taraflı yalıtım malzemesine sahip olan ürün üstün performans sunarken yıkanabilir materyallerden imal edilmesi temizlik isteyen kullanıcılar için dikkat çekmektedir. Ürünün uzunluğu standart kapılar için yeterli olurken özle yapım kapılar için kısa veya uzun kalabilmektedir. Bu gibi durumlarda kullanıcılar birden fazla kapı altı rüzgar engelleyici alarak birleştirme yapmalı ve ürünü kapının boyuna göre kullanmalıdır. Rennway Twin Draft Guard Çift Taraflı Kapı Altı Rüzgarlığı indirim günlerini takip ederek avantajlı fiyatlar yakalayabilirsiniz.

Rennway Twin Draft Guard Çift Taraflı Kapı Altı Rüzgarlığı Yorum

Rennway Twin Draft Guard Çift Taraflı Kapı Altı Rüzgarlığı yorum ve değerlendirmeleri ile ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Genel olarak yapılan yorumlar kendi aralarında değişiklik gösterebilmesine karşın kullanıcıları tarafından marka ve ürünler hakkında çeşitli yorumlar bulunabilmektedir. Yapılan yorumlar ürünün kullanımı, ısı yalıtımı, etkileri, kalitesi ve dayanıklılığı ile ilgili olurken aynı zamanda kullanıcı deneyimleri ve fiyatları hakkında da çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Rennway Twin Draft Guard Çift Taraflı Kapı Altı Rüzgarlığı satın al seçenekleri ile de Trendyol üzerinde satışa sunulan ürünlerden bir tanesidir. Rennway Twin Draft Guard Çift Taraflı Kapı Altı Rüzgarlığı kampanya zamanlarında ürüne uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.