rennway Pratik Mıknatıslı Çift Taraflı Cam Silme Cam Temizleme Silici

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

rennway Pratik Mıknatıslı Çift Taraflı Cam Silme Cam Temizleme Silici

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Mıknatıslı Çift Taraflı Cam Silici Cam silmek artık çok daha kolay sloganı ile ev hanımlarını ve temizlik ile uğraşan firmalara kolaylık sağlayan Çift taraflı pratik cam silici, gün geçtikçe daha çok ilgi görmeye devam ediyor. Mıknatıslı Çift Taraflı Cam Silici ile dışarıya sarkmadan, üşümeye ve düşme riskine son verin. Cam silme aparatı üzerinde bulunan keçeler cam yüzeyi su ve deterjanla temizlerken plastik sıyırma aparatları suyu alır ve böylece camlarınızı çok daha kısa sürede kolayca temizler. Zamanınız size kalır. Çift taraflı cam silme aleti ile evde , iş yerinizde ya da akvaryum camlarınızı silerken yaşadığınız zorlukları aklınızdan çıkarın. Mıknatıslı Cam temizleyici ile pencereye çıkmadan, silip, kurulamakla uğraşmadan camlarınızı temizleyebilirsiniz. Pratik cam silici ile camlarınızı evinizin içinden temizleyebileceğiniz için olası kaza risklerini ortadan kaldırmış olursunuz. Nasıl Kullanılır: Kolay cam silme aparatını kullanmak için yapmanız gereken iki parçadan oluşan pratik cam temizleyicinin bir parçasını camın iç yüzeyinden diğerini dış yüzeyinden karşılıklı gelecek şekilde yapıştırmak tüm yapmanız gereken bu. Camın dış bölümüne takılan parça üzerinde bulunan güvenlik ipi sayesinde ürün camdan kurtulsa bile aşağıya düşmez. Ürün tekli camlar içindir ve mıknatıslıdır. Paket İçeriği: 1 Adet Mıknatıslı Çift Taraflı Cam Silici
Geri Bildirim Ver

Pratik Mıknatıslı Çift Taraflı Cam Temizleme Silici Sizlerle

Cam temizleme aparatları pek çok kişi tarafından rahatlıkla kullanılabilen ürünlerdir. Kendi aralarında farklı özelliklere sahip olan ürünler temelde aynı amaca hizmet etmektedir. Düşme riski bulunan temizlikte aynı zamanda köşelere istenildiği gibi ulaşılamadığı için temizlikte tam olarak yapılamamaktadır. Bu gibi durumların yaşanmaması için özel olarak geliştirilen mıknatıslı çift taraflı cam silici kullananları riske atmadan tam temizlik yapabilmeye olanak sağlayan aparatlar arasında yer almaktadır. Kolay bir kullanım sunan ürün mıknatısları sayesinde birbirine kenetlenerek hareket ettirilir ve bu hareket işlemi ile temizlik işleminin yapılmasına olanak sağlar. Mıknatıslı iki taraflı cam silme aparatı pek çok farklı marka tarafından üretimleri yapılan ürünler kullanıcıların isteklerine göre değişkenlik gösteren boy ve ebatlarda olmalarına karşın temel çalışma prensipleri aynıdır.

  • Kolay temizlik
  • Rahat kullanım
  • Pratik

Mıknatıslı Çift Taraflı Cam Silme Cam Temizleme Silici

Mıknatıslı Çift Taraflı Cam Silme Cam Temizleme Silici

Cam temizliği, genel olarak kış ve bahar aylarına girerken yapılan temizliklerde silinen ve yıl boyu yağmur, kar, rüzgar, toz ve çamura maruz kalmaktadır. Kullanıcıları için önemli bir temizlik olan camlar temizlik sırasında risk oluşturabilmektedir. Cam silen kişiler genel olarak camın kenarına çıkarak temizlik işlemini gerçekleştirmesine karşın bu durum gerek camların tam olarak temizlenememesine gerekse hayati risk oluşmasına neden olur. Bu gibi sorunların yaşanmaması için geliştirilen pratik cam silme aparatları farklı özellikler ve kullanımlar vaat etmesine karşın temelde temizlik amacına hizmet etmektedir. Pratik mıknatıslı çift taraflı cam silme cam temizleme silici uzun yıllardır geliştirilen ve kullanılan ürünlerdir. Mıknatıs özellikleri başta olmak üzere ürünlerin ebatları ve bez kalitelerinde ki farklılıklar ürünlerin çeşitlilik göstermesine neden olmaktadır.

Pratik Mıknatıslı Çift Taraflı Cam Silme Temizleme Silici

Pratik Mıknatıslı Çift Taraflı Cam Silme Temizleme Silici

Pratik mıknatıslı çift taraflı cam silme temizleme silici kolay kullanım sunan ürünlerdir. Rahat bir kullanımı olan ürünler temizlik sevenler tarafından büyük ilgi görmektedir. Birbirine iple bağlı olan mıknatıslı çift taraflı cam silme aparatı camın ve temizlenecek alanın büyüklüğüne ve uzunluğuna göre ayarlanabilmektedir. İki parçanın uç kısımlarında yer alan aparatların içerisinde bulunan mıknatıslar, iki parçayı birlikte tutmak için kullanılırken aynı zamanda kenetlenerek daha derinlemesine bir temizlik yapılabilmesine olanak sağlamaktadır. Kullanımı için ıslatılan veya temizlik ürünleri ile hazırlanan suyun temizliğin yapılacağı cama uygulanması gerekmektedir. Pratik çift taraflı cam silme aparatı ürününün birinin camın dış yüzeyine, diğerinin camın iç kısmına yerleştirilmesi ve eşlenmesi gerekir. Daha sonrasında kullanıcıların ürünü hareket ettirebilmek adına yerleştirilen parçalardan tutarak aşağı-yukarı ve sağ-sol hareketlerini yaparak ürünü hareket ettirmeleri gerekir.

Mıknatıslı Çift Taraflı Cam Silme, Temizleme Silici Yorumlar

Mıknatıslı Çift Taraflı Cam Silme, Temizleme Silici Yorumlar

Pratik mıknatıslı çift taraflı cam silme cam temizleme silici yorumları Trendyol aracılığı ile rahatlıkla bulunabilmektedir. Ürünü kullanan kişiler tarafından yapılan yorumlarda ürünün mıknatıs özellikleri, sıkılığı, bez kalitesi ve kullanım kolaylığı gibi başlıklar ön planda olurken aynı zamanda ürünün fiyatı ile ilgili de çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Pratik mıknatıslı çift taraflı cam silme cam temizleme silici EST0000006627 yorumları ve değerlendirmeleri yüksek olan ürünler olurken yapılan indirim ve kampanyalar ile daha fazla müşteriye ulaşılmaktadır. Dilerseniz siz de pratik mıknatıslı çift taraflı cam silme cam temizleme silici satın almak için hemen sipariş verebilirsiniz.