Genel Markalar Araç Içi Hijyen Kiti Çok Pratik Çok Esnetik

54,50 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Araç Içi Hijyen Kiti Çok Pratik Çok Esnetik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SALİMHIRDAVAT Satıcı Ünvanı: SALİM HIRDAVAT İNŞAAT MALZ.DAYANIKLI TÜKETİM MOB.ZÜCCACİYE MAK.ELEKTRİK ELEKT.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741059533200010 Vergi Kimlik Numarası: 7410595332
    Bu ürün SALİMHIRDAVAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Araç İçi Hijyen Kiti Antiseptik-anti bakteriyel Sprey Araç İçi Dezenfektan Aparatı Pratik Doldurulabilir. Yumuşak TPE maddesi sayesinde her araca rahatlıkla takılabilen hijyen kitini, araçlarınızın kapısında cam fitili ile kapı arasına kolaylıkla monte ederek ellerinizi kolayca dezenfekte etmenizi sağlar. Hijyen kitinde bulunan sıvı şişesi açılabilir kapağı sayesinde bittiğinde tekrar doldurulabilir. İçerisinde bulunan okyanus ferahlığı esintisi ile sizlere hoş bir koku bırakır. Hem ellerinizin dezenfekte olmasına yardımcı olur hem de ferahlık hissi verir. Araç içi hijyen kitinin şişesini cepten çıkarılabilir. Ergonomik yapısı ile aracınıza binen yolcularınıza kolaylıkla ikram edebilirsiniz. Araç içi hijyen kiti, yumuşak yapısı sayesinde aracınız hareket halindeyken, kaymaz, ses yapmaz ve bulunduğu yere zarar vermez.
Geri Bildirim Ver