5
Suni Yem Balık kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

RENAT CARP Çilek Kokulu Sazan Atraktör 50 Ml Yem Katkısı

99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
350 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

RENAT CARP Çilek Kokulu Sazan Atraktör 50 Ml Yem Katkısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özdemir Av Market Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6790219123
    Bu ürün Özdemir Av Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Renat Carp Çilek Kokulu Sazan Atraktör 50 ml Yem Katkısı
  • 50 ml
  • %100 Türk malı,
  • Boili takımlarında,
  • Silikon yemlerde,
  • Hamur yapımında kullanılır,
  • Yoğun çilek kokusu ,sazan balığını bulunduğunuz bölgeye çekecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Renat Carp Çilek Kokulu Sazan Atraktör 50 Ml Yem Katkısı

Balık tutarken kullanımı gerekli olan ürünler vardır. Bunlar, avlanma sürecini olumlu yönde etkiler ve çoğu noktada yardımcı olur. Yem katkısı olarak bilinen malzemeler de bunlardan biridir. Kırmızı renk tonuna sahip olan ürün ile balıkların ağa takılmasını sağlayabilirsiniz. Çilek kokulu olması, ürünün etkisini artıran detaylar arasında yer alır. Ürün 50 ml hacimli olduğundan dolayı uzun bir süre boyunca aynı kutuyu kullanabilirsiniz. Tamamen Türk malı olması da yine bu malzemelerin sık tercih edilme nedenlerinden birini teşkil eder. Sazanların oltaya takılmasını kolaylaştıran malzemeyi temin ederek bu hobiyi keyifli hale getirebilirsiniz. Kokulu sazan yemi olarak bilinen ürün sayesinde bu alanda tecrübe sahibi olmasanız bile etkili bir adım atabilirsiniz. Sipariş oluşturarak kırmızı renkli malzemeyi kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Kırmızı renk
  • 500 Ml hacimli
  • Tamamen Türk malı

Renat Carp Çilek Kokulu Atraktör 50 Ml Özellikleri

Renat Carp Çilek Kokulu Atraktör 50 Ml Özellikleri

Yemler, balık tutarken gereksinim duyulan temel malzemeler arasında bulunur. Bunun yanı sıra renkli görünümleri ile dikkat çeken katkılarıyla da pek çok kişi tarafından kullanılan malzemelerden biridir. Pratiklik sağlamasının yanı sıra kullanımı kolay olduğundan dolayı sazan avında sıklıkla tercih edilir. Siz de sazan atraktör ile keyif dolu anlara şahitlik edebilirsiniz. Oltaya takılan yemleri bu ürün ile boyayarak onların etkinliğini artırabilirsiniz. Kırmızı renk tonu ile dikkat çekmesinin yanı sıra çilek kokusu sayesinde balıkların belirli bir yöne doğru hareket etmesini mümkün hale getirir. Renat Carp çilek kokulu sazan atraktör 50 ml yem katkısı, sadece yemleri boyarken değil, hamur yaparken de tercih edilir. Farklı kullanım alanlarına sahip olan ürünle balık tutarken geçen zamanı verimli kılabilir, tatmin edici sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu nedenle öncelikli olarak ürünü satın alabilirsiniz.

Renat Carp Çilek Kokulu Atraktör 50 Ml Kullanım Şekli

Renat Carp Çilek Kokulu Atraktör 50 Ml Kullanım Şekli

Balıkların dikkatini çekmek ve onları avlayabilmek için gereksinim duyulan ürünlerden biri de katkılardır. Yemlere katılarak onların farklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Bu sayede sazanların ilgisini kolaylıkla çeker. Hem görünüm hem de koku bakımından farklılaşan yemler ile avlanma sürecini kaliteli şekilde noktalayabilirsiniz. Renat Carp çilek kokulu sazan atraktör 50 ml yem katkısı kullananlar tarafından beğeni toplayan bu yapılar, silikon yemlerde ve boili takımlarında sıklıkla tercih edilir. Ayrıca hamurun yapım aşamasında da bu ürünü kullanarak renkli bir yapı elde edebilirsiniz. Dikkatleri üzerine toplayan yapısı sayesinde balıkların ağa takılma sürecini kısaltır. Buna bağlı olarak da kısa bir zaman dilimi içerisinde yeterli miktarda balık tutmayı mümkün hale getirir. Renat Carp çilek kokulu sazan atraktör 50 Ml yem katkısı satın alarak keyifli anları beraberinde getiren içeriğe sahip olabilirsiniz.

Renat Carp Kokulu Atraktör 50 Ml Yem Katkısı Fiyatı

Renat Carp Kokulu Atraktör 50 Ml Yem Katkısı Fiyatı

Balık tutmak, çoğu kişinin özel uğraş alanını temsil eder. Bu durumda geniş bir alana dağılmış olan sazanları kendi bulunduğunuz alana doğru yönlendirebilmek için yoğun etkili içeriklerden yararlanabilirsiniz. Yoğun bir çilek kokusu ile kullanıma hazır hale gelen katkı maddelerini direkt yem yapımında kullanabileceğiniz gibi var olan yemleri boyayabilmek için de tercih edebilirsiniz. Bu noktada Renat Carp çilek kokulu sazan atraktör 50 ml yem katkısı yorum bölümünde bulunan çeşitli tavsiyeleri göz önünde bulundurarak seçim yapabilirsiniz. Ürünü kullanmış olan kişilerin zaman içerisinde edindiği deneyimleri siz de dikkate alarak yem katkısını uygun şekilde kullanabilirsiniz. Kapak kısmı sayesinde kolaylıkla açılıp kapanabilir. Mevcut ürün özellikleri ve miktarı neticesinde belirlenen Renat Carp çilek kokulu sazan atraktör 50 ml yem katkısı fiyatını da göz önünde bulundurup Trendyol ile birlikte kolaylıkla siparişinizi oluşturabilirsiniz.