Remta Limonata Ayran Makinası 40 Lt Meyve Suyu Soğutucu

20.498,13 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Remta Limonata Ayran Makinası 40 Lt Meyve Suyu Soğutucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EnuygunBizde Satıcı Ünvanı: ESRA BALARISI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1722820150800001 Vergi Kimlik Numarası: 6280209614
    Bu ürün EnuygunBizde tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şerbet Ayran Makinası 40 Lt Kırılmaya dayanıklı polikarbon haznesi ile hijyen sağlar. Yeni sistem kırılmaz musluk. Elektromanyetik pompa / sessiz redüktör motoru. Paslanmaz çelik yan ve ön saçlar. Sessiz, dayanıklı, güçlü kompresör kullanılmıştır. Dizaynı sayesinde kolay bakım ve temizlik sağlar. Üstün soğutma performansı. Kod St 13 Açıklama Çiftli şerbet + ayran soğutucu Litre 2 x 20 Lt Ölçü 435 x 440 x 760 mm Ağırlık 30 kg Güç 720 kcal 2 YIL GARANTİLİ

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Remta ST 13-856 40 l Limonata Ayran Makinesi Meyve Suyu Soğutucu

Remta limonata ayran makinası 40 lt meyve suyu soğutucu, kullanımı son derece basit bir üründür. Sağlam metal malzeme kullanılarak imal edilen ürün hem kurumsal hem de bireysel kullanım için birebirdir. Ürünün polikarbon malzemeden üretilmiş haznesi yüksek seviyede hijyen ve verimlilik sağlayarak içeceklerinizi rahatlıkla soğutmanıza imkan verir. Ürünü hem limonata hem de ayran soğutmak için kolaylıkla kullanabilirsiniz. Dijital panele sahip ürün, soğutacağınız içkiyi en kısa ve en basit şekilde soğutmanıza yardımcı olur. Son nesil teknoloji musluğa sahip olması sayesinde de içeceğinizi bardağınıza doldururken taşma sorunları yaşamazsınız. Büyük ve küçük pek çok kurumsal firmanın kullanıp memnun olduğu ürünü evinizde de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • İçecek haznelerinin kapasitesi 20 litredir.
  • 720 kCal güç üretim kapasitesine sahiptir.
  • Ürün ebatları 650x440x760 milimetredir.

Remta 40 lt Meyve Suyu Soğutucunun Özellikleri Nelerdir?

Remta 40 lt Meyve Suyu Soğutucunun Özellikleri Nelerdir?

Remta limonata makinası 40 lt meyve suyu soğutucu, polikarbon malzemeden üretilmiştir. Polikarbon hazne, kırılmalara ve çatlamalara dirençli olmasının yanı sıra hazne içerisindeki ürünün hijyenik kalmasını sağlar. Toz ve kir tutmayan ürün hazneleri aynı zamanda çizilmelere karşı da dayanıklıdır. Üründe bulunan elektromanyetik pompa ve son teknoloji musluk, ürünün kalitesini arttırmakla beraber uzun ömürlü kullanıma da olanak verir. Ürünün sessiz rediktör motoru, ürünün sessizce çalışarak rahatsız edici gürültülerin önüne geçer. Yüksek kalite malzemeden üretilen kompresör dayanıklı, sessiz ve son derece güçlüdür. Ürünün beynini oluşturan kompresörün bu niteliklere sahip olması ürünü hızlıca ve sağlıklı bir şekilde soğutmanızı sağlar. Ayran, limonata ve çeşitli meyve suyu türlerini yüksek performansa sahip Remta ayran makinası 40 lt meyve suyu soğutucu sayesinde kaliteli ve hızlı bir şekilde soğutabilirsiniz.

Remta Limonata Ayran Makinası Meyve Suyu Soğutucu Dayanıklı mıdır?

Remta 40 lt meyve suyu soğutucu, yüksek kaliteli hammaddesi ve güçlü elektronik donanımı sayesinde dayanıklı bir üründür. Polikarbon malzemeden üretilen içecek hazneleri, ürüne çeviklik ve dayanıklılık katarken aynı zamanda ortaya çıkan malzemenin kalitesine de olumlu yönde etki etmektedir. Remta limonata ayran makinası 40 lt meyve suyu soğutucu, dış kabı kaliteli metal malzemeden üretilmiştir. Bu özelliğin sağladığı en büyük avantaj, ürünü taşınırken, kurulurken veya kaldırılırken alabileceği olası darbelere karşı dirençli olmasıdır. Elektromanyetik pompa, yüksek güçlü motor, son teknoloji sistemle donatılmış kırılmaz musluk özelliğiyle kaliteli bir kullanıma sahiptir. Ürünün kaliteli metal malzemesi paslanmaya karşı dayanıklıdır. Ürünün son teknoloji iç elektronik aksamı, üstün kalitede soğutma imkanı verir. Bu özellik sayesinde ürünü ömür boyu ister işletmenizde isterseniz de evinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Remta Soğutucu Limonata Ayran Makinasının Kullanımı Nasıldır?

Remta limonata ayran makinası 40 lt meyve suyu soğutucu, muadillerine kıyasla çok daha basit ve pratik bir kullanış özelliklerine sahiptir. Fişe takarak kısa süre içerisinde kullanmaya başlayacağınız ürünün kullanım paneli son derece anlaşılırdır. Böylelikle ürünü kullanırken kafanızı karıştıracak herhangi bir sorunla karşılaşmanız pek mümkün değildir. Ürünün içecek haznelerinin kolaylıkla çıkarılabilir oluşu temizlik ve ürün taşıma esnasında ekstra kolaylık sağlayan bir özelliktir. Ürünün sağlam yapı malzemeleri, ürünü alacağı hasarlara karşı korumalı kılar. Remta limonata ayran makinası 40 lt meyve suyu soğutucu fiyatı ve performansı açısından değerlendirildiğinde oldukça ekonomik olduğu görülür. Remta limonata ayran makinası 40 lt meyve suyu soğutucu yorum ve değerlendirmeleri Trendyol üzerinden incelendiğinde ürünün hem bireysel hem de kurumsal kullanıcılar tarafından tam not aldığı fark edilecektir. Ürün hakkında sorularınızı mağazaya sorabilir veya ürünü kolaylıkla kısa bir süre içerisinde sipariş edebilirsiniz.