Remetta Caldo Çelik Termos 2 Litre Mor Siyah

595 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
4.000 TL'ye 300 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Remetta Caldo Çelik Termos 2 Litre Mor Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mutfak Sultanı Home Satıcı Ünvanı: ESET ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3428323409800001 Vergi Kimlik Numarası: 7910020334
    Bu ürün Mutfak Sultanı Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Remetta Caldo Plus 2 lt Çelik Termos Hızlı ve hareketli günlük yaşantınızda size zaman kazandıracak olan Çelik Termos 2 Litre, çay, kahve ya da sadece sıcak suya istediğiniz zaman ulaşabilmeniz için size mükemmel bir fırsat sunuyor. Sıcaklığı uzun süre muhafaza eden bu termosu günün her anında severek kullanacaksınız. Yüksek kaliteli paslanmaz çelik (stainless steel 18/10)'ten imal edilmiştir. Çift katlı yapısıyla uzun süreli sıcağı sıcak, soğuğu soğuk tutar. 2 litrelik geniş iç hacmi sayesinde tüm aileye hatta misafirlere bile yetecektir. Kullanımı oldukça kolaydır siyah düğmeye bastığınızda musluk kısmı açılacaktır kapak kısmı vidalı olduğundan açılma ve dökülmelere karşı güvenlidir ayrıca dış hava ile teması tamamen kesik olduğundan uzun süre ısıda bir değişim olmadan güvenle saklar. Ürün hafif ve ergonomiktir yer kaplamaz. Evde, işte ya da piknikte işinize çok yarayacak bir üründür. Kışın sıcak içecekleri muhafaza için yazın ise soğuk içecekleri muhafaza için rahatlıkla kullanlılabilir. Özellikleri: 18/10 Paslanmaz Çelik. İç ve Dış Gövde Özel Kilitli Kapak. Leke Tutmaz Dış Gövde. Oda sıcaklığında 6 saate kadar, 73°da 12 saate kadar, 60°da 24 saate kadar ,45° derecede muhafaza. Ölçüleri : Çap : 14 cm. Yükseklik : 24 cm. İç hacmi termosun soğuk tutması için daha küçüktür. 1.75 litre ile 2 litre arası.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 2 L
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver