Reidan 9 Tekerlekli Boyun Bacak Ayak Bel Masaj Aleti Çok Fonksiyonlu Manuel

181,25 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Reidan 9 Tekerlekli Boyun Bacak Ayak Bel Masaj Aleti Çok Fonksiyonlu Manuel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İstanbul Reidan Satıcı Ünvanı: PERVİN ÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2530638896
    Bu ürün İstanbul Reidan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN HAKKINDA: Boyun Masaj Aleti, 9 tekerlekli tasarımıyla boyun bölgesine etkili bir masaj sunar. Masaj aletinin tekerlekleri, boyun kaslarına ulaşır. Çok Fonksiyonlu Tasarım: Bu masaj aleti sadece boyun bölgesi için değil, aynı zamanda omuzlar, sırt, bel ve bacaklar gibi vücudun diğer bölgelerinde de kullanılabilir. Esnek tasarımı sayesinde masaj aletini istediğiniz bölgeye uygulayabilirsiniz. Kolay Taşınabilirlik: Çok Fonksiyonlu Manuel 9 Tekerlekli Boyun Masaj Aleti, taşınabilir ve hafif bir yapıya sahiptir. gri ve mor renklerdedir. Küçük boyutu sayesinde evde, ofiste veya seyahatlerde kullanabilirsiniz. Masaj aletini çantanıza veya seyahat çantanıza kolayca yerleştirebilir ve istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Ergonomik Tasarım: Masaj aleti, ergonomik bir tasarıma sahiptir ve kullanımı kolaydır. Tutma kolları, masaj aletini rahatlıkla kavramanızı sağlar ve masaj yaparken elinizin kaymasını önler. Bu sayede masajı istediğiniz yoğunlukta ve doğru açıyla uygulayabilirsiniz. Kendinize birkaç dakikalık masaj deneyimi sunarak günlük yaşamınızda rahatlama sağlayabilirsiniz. Paket İçeriği: 1 Adet Çok Fonksiyonlu Masaj Tekerlekli Boyun Masaj Aleti Önemli Not : Stok durumuna göre renk Gri Mor olabilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Fonksiyon Cilt Sıkılaştırıcı
Geri Bildirim Ver