Redka Akıl Oyunları Becerikli Parmaklar Oyun

Ürünün Diğer Satıcıları (22)
300 TL'ye 55 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Redka Akıl Oyunları Becerikli Parmaklar Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: happiness Satıcı Ünvanı: MERVE KARTAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5260979378
    Bu ürün happiness tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Becerikli Parmaklar Oyun

Ürün Özellikleri

  • Yaş 4+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Redka Becerikli Parmaklar Kutu Oyunu

Redka becerikli parmaklar oyunu çocukların hem keyifli vakit geçirmesini hem de becerilerini geliştirmesini sağlayan bir oyundur. Gelişim dönemlerinde çocukların becerilerini geliştirebileceği oyunları oynaması önemli bir konudur. Özellikle motor becerilerinin gelişmesi için bu tür oyunlar ebeveynler tarafından tercih edilir. Redka becerikli parmaklar oyunu motor becerilerin gelişmesini sağlar.

 
  • Motor becerisinde gelişim
  • Eğlenceli aktivite
  • Odaklanma

Redka Becerikli Parmaklar Oyunu Özellikleri

Redka Becerikli Parmaklar Oyunu Özellikleri

Redka becerikli parmaklar oyun olarak özellikleri ile çocukların arkadaşlarıyla ve ailesiyle keyifli vakit geçirmesini sağlar. Eğlenerek öğrenmelerini ve motor becerilerinde gelişim sağlar. Özelliklerinden bir tanesi odaklanma üzerinde görülen etkisidir. Şekilleri yapmaya çalışan ve rakiplerini takip eden çocukların dikkatini topladığı görülür. Okul öncesi yaş gruplarında dikkat toplayabilme ve odaklanma oldukça önemli bir konudur. Becerikli parmaklar oyunu odak geliştirme konusunda önemli bir oyun olarak görülmektedir. Kartta yer alan şekilleri en hızlı şekilde yapmaya çalışan çocuklar ince motor becerilerini de geliştirir. Bu yönden de gelişimlerinin desteklendiği görülür. El ve göz koordinasyonun geliştirilmesi de diğer bir önemli faydasıdır. Şekillerin hızlı bir şekilde yapılmaya çalışılması bu etkiyi görebilmeyi sağlar. Kartta yer alan şekilleri takip ederek misketlerle bu şekilleri inşa etmeye çalışan çocukların becerileri gelişebilir. Yine gördükleri şekillerden grup oluşturma da gelişimleri üzerinde olumlu etki yaratır. Farklı etkinlik arayışında olan ebeveynler için de rahatlık sağlayan bir oyun çeşididir.

 

Redka Becerikli Parmaklar Oyunu Kullanımı

Redka Becerikli Parmaklar Oyunu Kullanımı

Redka akıl oyunları Redka becerikli parmaklar oyunu kullanımı 3 ile 6 yaş arasında olan tüm çocuklar için uygun olacaktır. Genel olarak 2 oyuncu ile oynanan bu oyun çocuklar ve arkadaşları için güzel bir etkinliktir. Çocuklarıyla eğlenceli ve eğitici zaman geçirmek isteyen ebeveynler de tercih edebilir. Oyun, ortalama 20 dakika sürmektedir. Refleks gelişimi için önemli olan becerikli parmaklar oyunu içerisinde 60 adet görev kartı yer almaktadır. Bunun dışında 1 adet kart tutacağı, 2 oyun platformu ve 1 adet de zil bulunur. Oyun sırasında ilk olarak görev kartlarından çekilir. Görev kartı üzerinde bir şekil mevcuttur. Oyun içerisinde yer alan misketler kullanılarak şekil en kısa sürede yapılmaya çalışılır. Şeklini ilk olarak tamamlayan oyuncu zile basar ve görevi yerine getirmiş ise kart oyuncuya verilir. 20 dakika sonunda en çok görevi yerine getiren yani kart kazanan oyuncu oyunun galibi olmaktadır.

 

Redka Becerikli Parmaklar Oyunu Fiyatı

Redka Becerikli Parmaklar Oyunu Fiyatı

Redka Akıl Oyunları Redka becerikli parmaklar oyunu yorum ve kullanıcı değerlendirmeleri ürün hakkında bilgiler sunar. Daha önce satın alan kullanıcıların gerçek düşüncelerini ve görüşlerini yorum ve değerlendirme kısmından görüntüleyebilirsiniz. Oyun içeriği, yapımında kullanılan materyallerin maliyeti ve marka gibi konular fiyatın belirlenmesini sağlamıştır. Çocukların beceri ve reflekslerinin gelişiminde de etkili olan becerikli parmaklar oyunu okul öncesi yaş grubuna hitap eder. Evde ebeveynlerle veya kreşlerde aynı yaş gruplarının bir arada eğlenceli aktivite olarak oynayabileceği bir oyundur. 60 adet farklı görev kartının bulunması çocukların sıkılmadan uzun süre oyunu oynayabilmesini de sağlanmaktadır. Odaklanmanın geliştirilmesi için de önemli bir oyundur. Odaklanma üzerinde sağladığı etki ile de başarılı bir oyun olduğu söylenebilir. Çocuklarınızın pek çok konuda gelişimini sağlamak için bu oyunu tercih edebilirsiniz. 3 ile 6 yaş arasında bulunan yaş grupları için uygun olan Redka Akıl Oyunları Redka becerikli parmaklar oyunu fiyat ve daha fazlasına Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.