5
Pikap kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Record Master Rmj-209c Gramofon Pikap - Radyo - Bluetooth - Usb - 33, 45 Devir Plak Çalar

9.199,90 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Record Master Rmj-209c Gramofon Pikap - Radyo - Bluetooth - Usb - 33, 45 Devir Plak Çalar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wepigo Satıcı Ünvanı: TDD İNŞAAT DEKORASYON GIDA ELEKTRONİK TURİZM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833017279500016 Vergi Kimlik Numarası: 8330172795
    Bu ürün Wepigo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RMJ-209C Gramofon Pikap - Radyo - Bluetooth - USB - 33, 45 Devir Plak Çalar *Renk: Kahverengi ( Ceviz ) * Ahşap gövde de sağ ve sol yanlarda bulunan 2 adet 20 watt ana hoparlörleri, metal tepe borusu içine yerleştirilmiş 1 adet 10 watt gücünde tweeter hoparlörü ve kabin altında ver alan pasif hoparlörü sayesinde güçlü ve berrak ses. * Uzaktan kumanda ile çok daha konforlu kullanım imkanı. * Gövde üzerinde cihaz modunu gösteren dijital ekran ve fonksiyon tuşları .* 33 ve 45 devir plakları çalabilme. * FM radyo özelliği ile radyo kanallarını çalabilme. Kanalları hafızaya alabilme. Kumanda ile kanal değiştirme, arama, frekans numarası girerek kanal çağırma. * Bluetooth bağlantı özelliği sayesinde telefon, tablet gibi cihazların sesini pikap hoparlörlerine aktarabilme. Kumanda ile bağlı cihaz içindeki şarkıları durdurma, başlatma. * USB bellek takılarak bellek içerisindeki şarkıları çalma. Kumandası ile şarkı atlatma, durdurma, başlatma. * İşlenmiş ahşap gövde. Metal boru bağlantısı ve döndürülebilir metal tepe borusu. * Kumanda üzerinden mod değiştirerek plağı durdurma ve başlatma. (İğne kolu el ile plak üzerine yerleştirilir ve geri alınır) * Aux in girişi üzerinden tablet, telefon gibi cihazları aux kablosu ile bağlayabilme. Kulaklık çıkışı. * Asansörlü iğne kolu sistemi ile rahat kullanım. * Cihaz ölçüleri: 30.2 cm (G) x 35.4 cm (D) x 57.6 cm (Y). * Kutu ölçüleri: 44.5 cm (G)* 34.0 cm (D)* 54.0 cm (Y). * Cihaz ağırlığı: 4.5 kg Kutu İçeriği: *Record Master - Wooden Classic serisi RMJ-209C plak çalar ve parçaları *Priz adaptörü. *Türkçe kullanım kılavuzu.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Kablosuz
  • Renk Kahverengi
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver