Rebuwo 6'lı Çok Fonksiyonlu Yükselticili Yüksek Huni Antrenman Atlama Engel Seti

1.519,99 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 6
6
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.519,99 TL

Ürün Bilgileri

Rebuwo 6'lı Çok Fonksiyonlu Yükselticili Yüksek Huni Antrenman Atlama Engel Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rebuwo Satıcı Ünvanı: REBUWO SPOR MALZEMELERİ TEKSTİL TURİZM OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734198027700001 Vergi Kimlik Numarası: 7341980277
    Bu ürün Rebuwo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ANTRENMAN ENGEL & HIZ ÇEVİKLİK SETİ Rebuwo engel seti sporcular, yetişkinler, çocuklar ve hatta evcil hayvanlarınız için kullanılabilen harika bir gelişim setidir. Farklı şekillerde kullanmanıza olanak sağlayan pratik kurulumlu engel & hız setimiz 12 adet yüksek huni,12 adet huni yükseltici ve 6 adet çubuktan oluşmaktadır. Rebuwo engel & hız çeviklik seti atlama engelleri, koniler veya slalom direkleri haline gelebilir ve eksiksiz bir setle tüm ihtiyaçlarınıza göre hızlı bir şekilde ayarlanabilir. İsterseniz konileri ve çubukları çeviklik engelleri olarak bir araya getirebilirsiniz ya da bir slalom düzeni oluşturmak için çubuğu konimize tek tek yerleştirebilirsiniz. Dış mekân ya da iç mekânlarda kullanım alanınıza ve ihtiyacınıza göre rahatlıkla kullanabileceğiniz antrenman setimiz dayanıklı plastik malzeme kullanılarak özenle tasarlanıp üretilmiştir. Rebuwo Antrenman Setini hızlanmayı, ayak gücünü, dengeyi ve vücut kontrolünü artırmak için futbol, basketbol, jimnastik gibi aklınıza gelebilecek birçok spor dalında kendinizi geliştirmek için kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra evcil hayvanınız içinde çok yönlü kullanım imkânına sahip olabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
  • Tip Engel Seti
Geri Bildirim Ver