Realife Diyabetik Buğday Unu 1 Kg-8681511314842

24,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Realife Diyabetik Buğday Unu 1 Kg-8681511314842

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Brada Gıda Sanayi Organizasyon Sanayi ve Satıcı Ünvanı: BRADA GIDA PAZARLAMA ORGANİZASYON SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Vergi Kimlik Numarası: 1871058301
    Bu ürün Brada Gıda Sanayi Organizasyon Sanayi ve tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Diyabetik un, diyabet hastalığı ile mücadele eden bireyler için üretilen bir un çeşididir. İçeriğiyle, normal beyaz unun oluşturduğu olumsuz etkilerin önüne geçer. Çünkü diyabetik unun yüzde 20’si enzime dirençli nişastadan oluşmaktadır. Günümüzde beslenme alışkanlıklarımızın büyük bir bölümünü karbonhidrat oluşturur. Ancak diyabet gibi hastalıklar durumunda, karbonhidrat alımının düşürülmesi şarttır. Çünkü karbonhidrat, kandaki glikoz seviyesini yükselten bir besindir. Diyabetik un tüketildiğinde, normal beyaz una oranla vücuda alınan glikoz miktarı azalır. Böylece vücuttaki kan glikoz seviyesi dengelenmiş olur. Ayrıca lif içeriği sayesinde tokluk hissini arttırır, bağırsak florasını düzenler. Ve siz
  • bu zamana kadar diyabet nedeniyle tüketemediğiniz ürünleri gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz.
  • Realife Diyabetik Un Sayesinde tadıyla kokusuyla diğer unlardan farkı olmayan diyabetik ekmek yapıp yiyebileceksiniz.
  • Realife Diyabetik Un, tadında hiçbir değişiklik olmadan her türlü hamur işlerinde normal beyaz un gibi kullanılabilir.
  • Glisemik indeks (gi), karbonhidrat içeren gıdaların tüketimi sonrası, kan glikoz seviyesini yükseltme hızını ifade eder. Kan glikoz seviyesini hızlı artıran gıdalar yüksek Gi’ye sahiptir.
Geri Bildirim Ver