Realhomes Afrika Etnik Desenli Dijital Baskılı Modern Yastık Kırlent Kılıfı

109,99 TL

Ürün Bilgileri

Realhomes Afrika Etnik Desenli Dijital Baskılı Modern Yastık Kırlent Kılıfı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Real Homes Satıcı Ünvanı: LİVENSE EV TEKSTİL ÜRÜNLERİ BİLİŞİM HİZMETLERİ TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609090661100001 Vergi Kimlik Numarası: 6090906611
    Bu ürün Real Homes tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Realhomes dekoratif kırlent kılıflarıyla evinize bambaşka bir hava katın. Canlı renkleri ve birbirinden özgün desenleriyle yüzlerce model seçeneğini sizler için tasarladık.
  • Ürün Ölçüleri: 43 x 43 cm.
  • Kumaş: Mikro petek özel dokuma leke tutmaz kumaştan üretilmiş olup yumuşak dokuya sahiptir.
  • Baskı: Fotoğraf kalitesinde canlı ve gerçekçi dijital baskılarımız yıkamaya ve kullanıma bağlı olarak solmaz, yıllar boyu ilk günkü kalitesini korur.
  • Aksesuarlar: Gizli fermuar ve dikiş sistemi kullanılmıştır.
  • Yıkama ve Bakım: 30 derecede hassas yıkama yapılabilir. Optikli detarjan, ağartıcı ve çamaşır suyu kullanılamaz. Kurutucuda kurutmaya uygun değildir. Kolay temizlenebilme özelliği ile Salonunuzda, Mutfağınızda, ve evinizde dilediğiniz köşede güvenle kullanabileceğiniz şık ve kaliteli ürünlerdir. Günlük kullanıma uygun olduğu gibi özel davetlerinizde de zevkinizi ortaya koyacaktır.
  • Ürünlerimiz baskı ve kumaş kalitesi olarak 2 yıl garantilidir. Ürünlerimizde kullanılan tekstil boyaları uluslar arası OEKO-TEX Standard 100 sertifikasına sahiptir.
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin Tarafınıza Ulaştığı Şekilde Patpata Sarılı, Kutulu Ve Ambalajı Bozulmamış Olarak İade Edilmesi Gerekmektedir.Aksi Halde Gönderilen İadeler Kabul Edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Renk Beyaz
  • Çeşit Kırlent Kılıfı

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Polyester
Geri Bildirim Ver

Realhomes Afrika Etnik Desenli Dijital Baskılı Modern Yastık Kırlent Kılıfı

Yastıklar, oturma gruplarında dekor amaçlı kullanılabileceği gibi, uyku konforu için de tercih edilir. Bu eşyaların hem temiz kalması hem de dekorasyon zevkine uygun olması için kullanılan yastık kılıfları çok önemlidir. Realhomes Afrika etnik desenli dijital baskılı modern yastık kırlent kılıfı evinizin pek çok köşesinde rahatlıkla kullanabileceğiniz şık bir üründür. Oturma grubunuzu ya da köşe takımınızı tamamlayabilecek olan bu tasarımlar, canlı ve ahenkli renkleriyle ortamda farklı bir hava yaratır. Realhomes yastık kılıfını koltuklarda, yatakta ya da yastık üzerinde rahatlıkla kullanmanız mümkündür. Üzerindeki renk çeşitliliği sayesinde her tarzda koltuk takımına kolayca uyum sağlar. Bunları farklı renkteki yastıklarla kombinleyerek yeni bir ortam oluşturabilir, kullandığınız odada şık ve egzotik bir ambiyansın oluşmasını sağlayabilirsiniz.

  • Leke tutmayan kumaş
  • Gerçekçi 3D baskı
  • Gizli dikiş ve fermuar sistemi

Göz Alıcı Realhomes Yastık Kırlent Kılıfı Özellikleri

Göz Alıcı Realhomes Yastık Kırlent Kılıfı Özellikleri

Yastık ve kırlent kılıfları, evinizin iç dekorasyonunu etkileyen önemli unsurlardandır. Barındırdığı renklerin yanı sıra, üretiminde kullanılan kumaş veya materyal türüyle ve özgün tasarımıyla dekorasyonunuzda fark yaratır. Bu sebeple yastık, kırlent kılıflarının özelliklerini bilmek gerekir. Realhomes yastık kılıfı, 3D olarak hazırlanmış Afrika etnik desen baskısına sahiptir. Gerçekçi ve canlı renkler kullanılarak hazırlanan yastık kılıfları, kullanım ve yıkama sebebiyle solmayacak şekilde üretilir. Mikro petek özel dokuma kumaşı sayesinde leke tutmayan ve kolayca temizlenen yastık kılıfı, oturma odası ya da mutfak fark etmeksizin her alanda kullanıma uygundur. Yastık kılıfının bir yüzü baskılı iken diğer yüzü beyaz renktedir. Realhomes afrika etnik desenli yastık kırlent kılıfı, kalite standartlarına uygun olarak üretilir. Bir canlıya zarar verecek kimyasallar içermez. 30 derecede olmak kaydıyla çamaşır makinesinde yıkanabilir özelliktedir.

Şık ve Modern Realhomes Yastık Kırlent Kılıfları

Şık ve Modern Realhomes Yastık Kırlent Kılıfları

Realhomes Afrika etnik desenli kırlent kılıfı iki yönlü olarak rahatlıkla kullanılabilecek şekildedir. İsterseniz desenli olan yüzü isterseniz düz beyaz yüzü kullanarak yastık kılıfını değerlendirebilirsiniz. Gizli dikişi ve gizli fermuarı sayesinde estetik bir görüntü sunar. Fermuarlı olması, ihtiyaç duyduğunuz durumlarda kolayca çıkarıp temizlemenizi kolaylaştırır. 43 x 43 ölçüleriyle idealdir ve fazla yer kaplamaz. Realhomes Afrika etnik desenli yastık kılıfı ile bütün mobilyalarınızı tamamlayabileceğiniz gibi, diğerleriyle da kolayca kombinleyebilirsiniz. Kanserojen herhangi bir madde içermediği için evcil hayvan sahiplerinin de rahatlıkla tercih edebileceği bir üründür. Üretiminde kullanılan kaliteli materyaller sayesinde evinizin istediğiniz noktasında kullanabilirsiniz. Realhomes markasının desenli kırlent kılıfları, son teknoloji baskı kullanılarak üretilir. Egzotik desenler evinizde farklı ortamlar yaratabilmenize yardımcı olur. Diğer ev eşyalarınızın rengiyle kolayca bütünleşir.

Bütçe Dostu Realhomes Yastık Kırlent Kılıfı Fiyatları

Bütçe Dostu Realhomes Yastık Kırlent Kılıfı Fiyatları

Realhomes Afrika etnik desenli dijital baskılı modern yastık kırlent kılıfı fiyat bakımından avantajlıdır. Yastık kılıfı için kullanılan malzemeler ve özellikler fiyatı belirlerken önemlidir. Trendyol üzerinden rahatça ulaşabileceğiniz Realhomes marka ürünleri bütçenize uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Fırsatları takip ederek kampanyalardan haberdar olabilirsiniz. Bu sayede indirimli fiyatlar üzerinden ürüne sahip olabilirsiniz. Ürünü detaylı olarak inceleyebilir, ürün özelliklerini kontrol edebilirsiniz. Ürünle ilgili kafanızı kurcalayan noktalarda ise müşteri yorumlarından destek alabilirsiniz. Realhomes Afrika etnik desenli dijital baskılı modern yastık kırlent kılıfı yorum kısmında daha önce ürünü satın alan kişilerin deneyimleri yer alır. Realhomes marka yastık kırlent kılıfı ile ilgili yorumlardan ürün kullanımı ile ilgili merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Ürünü sevdikleriniz için de alabilir ve şık bir hediyeyle onları mutlu ederken aynı zamanda dekorasyonlarına katkıda bulunabilirsiniz.