Razora At Kılı Tıraş Fırçası, Kayın Ağacından Sapıyla Keyifli Islak Tıraş Deneyimi, Portekiz Üretimi

459 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Razora At Kılı Tıraş Fırçası, Kayın Ağacından Sapıyla Keyifli Islak Tıraş Deneyimi, Portekiz Üretimi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sinekkaydı Satıcı Ünvanı: ALİ ŞERİF RENDE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7340299993
    Bu ürün Sinekkaydı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Razora At Kılı Tıraş Fırçası, birinci sınıf siyah at kılından üretilmiştir. Fırçada kullanılan orta gerginlikteki diri kıllar sert sabunları kolaylıkla köpürtebilir, derinlemesine cilt temizliği yaparak, sakalları etkili şekilde yumuşatır. Mat cilalı kayın ağacından ele oturan formda sapıyla, orta boyda, hafif ve kolay kullanımlıdır. Her sakal tipine uygun olan Razora At Kılı Tıraş Fırçası ülkemizdeki fiyat/kalite endeksinde en başarılı tıraş fırçasıdır dersek yanlış olmayacaktır. At kılı tıraş fırçaları, hayvana zarar verilmeden üretim imkanına sahip olduğundan
  • hem bu konuda hassasiyeti olan kişilerin, hem de düşük bütçeyle porsuğu andıran keyifli tıraş karakterini sunabilmesiyle tıraş fırçasında doğal kıl tercih eden kullanıcıların gözdesi konumuna gelmiştir. El işçiliğiyle doğal ağaçtan üretildiğinden fırça sapı deseni ile görseldeki ürün arasında farklılıklar bulunabilir. Üretim yeri Portekiz'dir. Razora At Kılı Tıraş Fırçasının özellikleri: -Toplam uzunluk : 105 mm (yaklaşık)
  • -Kıl uzunluğu : 50 mm
  • -Ağırlığı : 53 gr
  • -Sap malzemesi : Kayın ağacı
Geri Bildirim Ver