RAZER Huntsman Elite,Opto-Mekanik,RGB,Siyah Oyuncu İngilizce Klavye RZ03-01870100-R3M1

1.599 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

RAZER Huntsman Elite,Opto-Mekanik,RGB,Siyah Oyuncu İngilizce Klavye RZ03-01870100-R3M1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: QP Bilişim Satıcı Ünvanı: QP BİLİŞİM ELEKTRONİK HİZMETLER İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632054676200012 Vergi Kimlik Numarası: 6320546762
    Bu ürün QP Bilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RZ03-01870100-R3M1Huntsman Elite,Opto-Mekanik,RGB,Siyah Oyuncu İngilizce Klavye
Geri Bildirim Ver

RAZER Huntsman Elite,Opto-Mekanik,RGB,Siyah Oyuncu İngilizce Klavye RZ03-01870100-R3M1

RAZER Huntsman Elite Opto-Mekanik İngilizce klavye, mekanik tuşlarla donatılmış, çok renkli arka ışık etkisi sunan, ses özelliğiyle donatılmış, oyuncular için tasarlanmış bir klavyedir. Mekanik tuşlar, daha keskin ve daha hızlı tuş çözümleri için daha yüksek bir hassasiyet sunarlar. Opto-mekanik tuşları, tuşların basılma noktasını kesin olarak tanımlayarak daha keskin ve daha hızlı reaksiyonlar sağlar.

 
  • 100 milyon karakter ömrü
  • Kablolu
  • 5 adet programlama profili

RAZER Huntsman Elite Opto-Mekanik RGB Siyah Oyuncu İngilizce Klavye Özellikleri

RAZER Huntsman Elite Opto-Mekanik RGB Siyah Oyuncu İngilizce Klavye Özellikleri

Razer Huntsman Elite klavye, USB arayüzünün yanı sıra dahili bir arayüze de sahiptir. Chroma RGB aydınlatmayı destekler ve oyunlarınız için özel komutlar ve kısayollar içeren 5 programlanabilir tuş sağlar. Klavyenin üzerindeki 8 tuşlu navigasyon kontrolü, tıpkı sanal bir masaüstü klavyesi gibi, ihtiyacınız olan tuşları hızlı bir şekilde bulmanızı kolaylaştırır. Klavye kablosu oyun oynarken hareket kabiliyeti sağlar. Razer Chroma RGB aydınlatma, özel medya oynatma kontrolleri, USB geçiş portu ve yerleşik belleğe sahip, tamamen programlanabilir opto-mekanik bir oyun klavyesidir. Razer Synapse 3 yazılımı, Razer Chroma'nın 16.8 milyon renginin ve dinamik efektlerinin daha fazla özelleştirilmesine olanak tanır. Razer Huntsman Elite Opto-Mekanik oyuncu klavyesi, oyun oynayan kullanıcılar için tasarlanmıştır. Klavye, tam boy ve opto-mekanik anahtarlar gibi özellikleriyle mükemmel bir oyun deneyimi sunar. Klavye, siyah renkli ve RGB arka ışıkla donatılmıştır ve kullanıcılar, kendi oyunlarına uygun bir şekilde kurulum yapabilirler. Klavye, oyuncuların hızlı ve doğru bir şekilde tuşlara basmasını kolaylaştırmak için özel olarak tasarlanmıştır.

 

RAZER Huntsman Elite Opto-Mekanik İngilizce Klavye Kullanımı

RAZER Huntsman Elite Opto-Mekanik RGB Siyah Oyuncu İngilizce Klavye Özellikleri

Razer Huntsman Opto Mekanik klavye, USB arayüzünün yanı sıra dahili bir arayüze de sahiptir. Razer Chroma RGB aydınlatma desteği, favori takımlarınızın renklerini oyun etkinlikleriyle senkronize etmenizi sağlayan bir oyun deneyimi sunar. Oyunlarınız için 5 programlanabilir düğme, özel komutlar ve kısayollar ile donatılmıştır. Böylelikle oyunlarınızın her yönü üzerinde tam kontrol sağlar. Oldukça basit bir kullanıma sahip olan bu klavyeyi ilk olarak bilgisayarınıza bağlamalısınız. Bunu, USB kablosunu ürünün arkasındaki USB portuna takarak yapabileceksiniz. Ardından, kurulumu tamamlamak için kullanabileceğiniz RAZER Synapse 3 yazılımını indirebilirsiniz. Yazılımı kurduktan sonra, klavyenin tüm özelliklerini ayarlayabilir, tuşları aydınlatma profilleri oluşturabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz. Klavyeyi kullanmaya başlamak için klavyeye bir USB kablosu takın ve bilgisayarınızı açın. Klavye, deneyimli oyuncular ve profesyonel oyuncular için uygundur. Bununla birlikte, başlangıç düzeyindeki oyuncular da bu klavyenin avantajlarından yararlanabilirler. Klavyenin opto-mekanik anahtarları, yüksek hızda, hassas ve doğru tepkiler veren bir dizi basınç noktaları ile donatılmıştır. RGB aydınlatma, klavye kullanımını kolaylaştırır ve keyifli bir oyun deneyimi sunar.

 

RAZER Huntsman Elite Opto-Mekanik RGB İngilizce Klavye Fiyatı

RAZER Huntsman Elite Opto-Mekanik RGB İngilizce Klavye Fiyatı

Razer Huntsman Opto-Mekanik oyuncu klavye, profesyonel bir deneyim yaşamak isteyen oyuncular için oldukça idealdir. 1ms tepki süresi ile üretilen ve Razer Opto-Mekanik anahtarlarla güçlendirilen bu klavye, size daha hassas, hafif çalıştırma ve daha akıcı bir oyun deneyimi sunar. Buna ek olarak, farklı bölgelerde gelişmiş RGB aydınlatma paketi ve her bir tuşu ayrı ayrı ayarlamanıza olanak tanıyan 5 tuşlu oyun arayüzü ile gelir. Sonuç olarak, oyun deneyiminiz üzerinde mutlak kontrol sağlayan 107 tuşlu bir düzen ortaya çıkar. RGB arka ışıklandırma, tuşların arasında keskin şekiller oluşturan yoğun bir ışık efekti sağlar. Ses özelliği, tuşların her basılmasından sonra bir ses çıkararak tuş basımının daha kolay algılanmasını sağlar. Pek çok kullanıcı klavyenin anahtar mekanizmasının hızlı ve keskin olduğu ve arka aydınlatmanın iyi olduğunu belirtilmektedir. Ayrıca, klavyenin kullanım kolaylığı ve dayanıklılığı da beğenilen işlevleri arasındadır. Klavyenin kompakt tasarımı ürünün kullanımını olumlu şekilde etkiler. RAZER Huntsman Elite Opto-Mekanik RGB siyah oyuncu İngilizce klavye fiyat bilgisine Trendyol aracılığı ile kolaylıkla ulaşabilir ve hemen sipariş edebilirsiniz.