RAZER Cynosa Lite & Abyssus Lite Bundle - Türkçe

2.199 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

RAZER Cynosa Lite & Abyssus Lite Bundle - Türkçe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DURGUNLAR TİCARET Satıcı Ünvanı: DURGUNLAR OTOMOTİV ELEKTRONİK BİLGİSAYAR MEDİKAL TURİZM NAKLİYAT İNŞAAT TEKSTİL TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0316002560100015 Vergi Kimlik Numarası: 3160025601
    Bu ürün DURGUNLAR TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Klavye detay Mouse : Var Bağlantı tipi : Usb Mekanik : Evet Klavye dili : Türkçe q Dizayn : Gaming

Ürün Özellikleri

  • Bağlantılar USB
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Razer Cynosa Lite Abyssus Lite Gaming Klavye Mouse Set RZ84

RAZER Cynosa Lite & Abyssus Lite Bundle - Türkçe, oyunseverler için tasarlanmış bir klavye ve fare kombinasyonudur. Yüksek performanslı tuşları ve hızlı tepki süresi ile öne çıkan bu set, kullanıcılarına mükemmel bir oyun deneyimi sunar. Abyssus Lite fare ise ergonomik tasarımıyla elinizi sarmalar.

  • Hızlı tepki süresi

  • Konforlu kullanım

  • Şık tasarım

RAZER Cynosa Lite & Abyssus Lite Bundle - Türkçe Özellikleri

RAZER Cynosa Lite & Abyssus Lite Bundle - Türkçe Özellikleri
RAZER’ın Cynosa Lite ve Abyssus Lite seti hem klavyesi hem de faresi ile dikkat çeker. Klavyesi, yumuşak tuş hissi ve hızlı tepki süresi ile öne çıkar. Aydınlatmalı tuşlar, oyuncuların karanlık ortamlarda bile rahatça oyun oynamalarını sağlar. Abyssus Lite fare ise hızlı tepki süresi, yüksek DPI ayarları ve ergonomik yapısı ile kullanıcılara rahatlık sağlar. Hem klavye hem de fare, uzun süreli kullanımlarda bile kullanıcıların rahat etmelerini sağlayan ergonomik bir yapıya sahiptir. RAZER Cynosa Lite & Abyssus Lite Bundle seti, teknoloji ve tasarımı birleştirerek oyuncular için en üst düzeyde bir deneyim sunar. Klavyenin anti-ghosting fonksiyonu, çoklu tuş kombinasyonlarında dahi her bir tuşun tek tek tanınmasına olanak tanır. Bu da özellikle hızlı hareket etmeniz gereken oyunlarda avantaj sağlar. Ayrıca klavyenin tuşları, uzun oyun maratonlarında bile dayanıklılığını koruyan bir yapıya sahiptir.

RAZER Cynosa Lite & Abyssus Lite Bundle Kullanımı

RAZER Cynosa Lite & Abyssus Lite Bundle Kullanımı
Set plug and play özelliğe sahip olduğu için oldukça kolay bir şekilde kullanıma başlayabilirsiniz. USB arayüzü ile bilgisayarınıza bağlanan bu ürün, sürücü kurulumu gerektirmeden kullanıma hazır hale gelir. Klavyenin tuşları, kullanıcıların daha hızlı ve etkili bir şekilde komut girebilmeleri için özel olarak tasarlanmıştır. Aynı şekilde, fare de yüksek hassasiyeti ve ayarlanabilir DPI özelliği ile öne çıkar. RAZER Cynosa Lite & Abyssus Lite Bundle - Türkçe özellikleri hem profesyonel oyuncuların hem de günlük kullanıcıların beklentilerini karşılamak üzere geliştirilmiştir. Klavyenin hafif ve dayanıklı yapısı, uzun süreli kullanımlarda bile konforu garanti ederken tuş tepkime süreleri sayesinde anında geri dönüş alabilirsiniz. Her tuş, milyonlarca basışa dayanabilecek şekilde üretilmiştir, böylece uzun ömürlü bir deneyim sunar.

RAZER Cynosa Lite & Abyssus Lite Bundle Avantajları

RAZER Cynosa Lite & Abyssus Lite Bundle Avantajları
Abyssus Lite fare ergonomik tasarımıyla elinizi sarmalar. Hem sol hem de sağ el kullanıcıları için ideal bir kavrama deneyimi sağlar. Yüksek kaliteli sensörü, her hareketinizi doğru bir şekilde kaydederken ayarlanabilir DPI özelliği sayesinde oyunlarda veya grafik tasarım çalışmalarında ihtiyaç duyduğunuz hassasiyeti kolayca elde edebilirsiniz. Hızlı tıklama özelliği sayesinde daha etkili bir kullanım deneyimi yaşarsınız. RAZER markasının bu eşsiz seti kullanıcılarına birçok avantaj sunar. Uzun süreli kullanımlarda dahi el ve bilek yorgunluğu oluşturmaz. Dilerseniz RAZER Cynosa Lite & Abyssus Lite Bundle - Türkçe yorum ve değerlendirmeleri bölümünden diğer kullanıcıların deneyimlerini ve görüşlerini öğrenerek bu ürün hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. RAZER Cynosa Lite & Abyssus Lite Bundle - Türkçe fiyat bilgisine Trendyol’dan doğrudan ulaşabilir, isterseniz hemen sipariş verebilirsiniz.