Rampage Smx-r77 X-titan 7200 Dpı Rgb Ledli Süper Hafif Makrolu Gaming Oyuncu Mouse

799 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Rampage Smx-r77 X-titan 7200 Dpı Rgb Ledli Süper Hafif Makrolu Gaming Oyuncu Mouse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rampage Satıcı Ünvanı: SEGMENT BİLGİSAYAR DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0758018322300010 Vergi Kimlik Numarası: 7580183223
    Bu ürün Rampage tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Smx-r77 X-titan 7200 Dpı Rgb Ledli Süper Hafif Makrolu Gaming Oyuncu Mouse

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 5000 - 10000 Dpi
  • RGB Aydınlatma Var
  • Buton Sayısı 7
  • Mouse Tipi Optik
  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Sensör Tipi Optik
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
  • Bağlantı Türü Kablolu
Geri Bildirim Ver

Rampage SMX-r77 X-Titan 7200 DPI RGB LED'li Süper Hafif Makrolu Gaming Oyuncu Mouse

Rampage X-Titan Ledli Makrolu Gaming Mouse'u, maksimum performans almak isteyen kullanıcılar için özel olarak tasarlanmıştır. Birçok özelliği bir arada bulundurmasıyla ürün, vazgeçilmeziniz olmaya kullandığınız ilk andan itibaren adaydır. Bilek sağlığınızı önemseyen SMX-R77 X-Titan, oldukça hafif oluşuyla benzerlerinden daha fazla öne çıkar. RGB özelliği farklı renk kombinasyonları oluşturabilmenizi sağlar. Oyun oynarken yapacağınız kıvrak dönüşlere yüksek hassasiyett çözünürlüğüne sahip olduğu için oldukça uyumludur. Bal peteği tasarımı şık bir görüntü sunar. Aynı zamanda avuç içinizin sürekli hava almasını sağlayarak terleme yapmaz. Günlük ve çalışma hayatınızda size mükemmel bir eşlikçi olacak Rampage X-Titan süper hafif mouse, tüm bu özellikleriyle kullanıcı memnuniyetini üst seviyelerde tutar.

  • Makro Tuş Sayısı: 7 adet
  • Bağlantı: Kablolu USB
  • Tıklama Ömrü: 10 Milyon

Rampage X-Titan Ledli Mouse Özellikleri Nelerdir?

Rampage X-Titan Ledli Mouse Özellikleri Nelerdir?

Rampage X-Titan ledli mouse, birçok niteliği bir arada bulundurmasıyla dikkatleri üzerine çeker. Sahip olduğu ağırlık 67 gramdır. Kullanım sürenizi uzun tutmak için imal edilen ürün, 7200 DPI çözünürlüğü ve kullandığı A725 optik sensör sayesinde kalitesini kanıtlar. RGB LED ışıkların mükemmel birleşimiyle 16.8 milyon renk alternatifine sahip olabilme şansına Rampage X-Titan ledli makrolu gaming mouse'u sayesinde ulaşabilirsiniz. 1.8 m örgü kablosu olası kırılmalara karşı oldukça dayanıklıdır. Ebat ölçülerinin 128L×67W×38,7H mm olması cihazın elinize tam oturmasını sağlar. Makro tuşlarına kısayol ve klavye komutları ataması yaparak kişiliğinize özel bir tasarım yaratmak tamamen sizin elinizdedir. Yeterli tıklama ömrü olan cihaz, uzun yıllar fayda sağlamak isteyen kullanıcılar için oldukça uygundur. Ayrıca Rampage X-Titan ledli makrolu gaming mouse'u fiyatıyla adından fazlaca söz ettirir.

Rampage X-Titan Gaming Mouse'un Oyun Performansına Etkisi Nasıldır?

Rampage X-Titan Gaming Mouse'un Oyun Performansına Etkisi Nasıldır?

Rampage X-Titan makrolu gaming mouse, oyun performansına verimli etkisi açısından büyük beğeni toplar. Kaliteli optiği sayesinde ani dönüşlerde sizi takip etmekte sorun yaşamaz. Uzun kabloya sahip olması hareket alanınızı artırmanıza olanak tanır. Ayrıca farenin sahip olduğu kablonun üzerinde bulunan aparat sayesinde uzunluğunu ayarlayabilirsiniz. Bu seçeneklerle oyun oynama esnasında konforu yakalama şansınız yükselir. Rampage X-Titanla drag, butterfly ve jitter clicklerini herhangi bir zorlama yaşamadan yapabilirsiniz.Ürünün üzerinde size en uygun hassasiyet seviyesini bulabilmek için konumlandırılan tuşlar bulunur. Makro yazılımının kullanım kolaylığı sayesinde daha önce yapmış olduğunuz çeşitli atamalar oyunlardan aldığınız keyfi yükseltmenin çok avantajlı bir yoludur. Ses seviyesinin yüksekliğine göre ledlerin yanıp sönmesi bir bütünlük sağlayarak size daha gerçekçi bir oyun deneyimi yaşatmayı hedefler.

Rampage X-Titan Makrolu Ledli Gaming Mouse Kullanımı Kolay mıdır?

Rampage X-Titan Makrolu Ledli Gaming Mouse Kullanımı Kolay mıdır?

Rampage X-Titan oyuncu mouse'u, oldukça rahat bir kullanıcı deneyimi için tasarlanmıştır.. A725 optik sensör hareket değişimlerinizi anında algılayarak maksimum performans sunar. Yatık bir şekle sahiptir. Elinizin duruş şekli göz önünde bulundurularak imal edilmiştir. Saatlerce kullanabileceğiniz cihaz bileğinize uyuşukluk hissi vermez. Hafifliğiyle herhangi bir ağrıya yol açmaz.Yassı tasarımı sayesinde neredeyse her yaş grubu fareyi rahatlıkla kavrar. Hem üst hem de alt kısımları bal peteği şeklinde dizayn edilmiştir. Delikli yapısı kullanım sırasında rahatsızlık vermez. Üzerindeki petekler sayesinde parmak uçlarınız ve avuç içiniz hava alır. Tüm bu işlevsel özellikleriyle hemen hemen herkes tarafından beğenilen bir üründür. Türkiye’nin çevrimiçi alışveriş sitesi Trendyol’da Rampage X-Titan ledli makrolu gaming mouse'u yorumlarına bakarak kullanıcı görüşlerine göz atabilir, ardından bu ürüne uygun fiyatı sayesinde birkaç hızlı tıkla sahip olabilirsiniz.