Rampage SMX-G65 Alpor Mouse Oyuncu Mouse Makro Tuşlu 7200DPI RGB LED'li

489,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
584,76 TL

Ürün Bilgileri

Rampage SMX-G65 Alpor Mouse Oyuncu Mouse Makro Tuşlu 7200DPI RGB LED'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FBA TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: FBA TEKNOLOJİ BİLGİSAYAR BİLİŞİM İTHALAT İHRACAT VE İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385190249300001 Vergi Kimlik Numarası: 3851902493
    Bu ürün FBA TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rampage SMX-G65 ALPOR Kablolu 7200 DPI RGB Optik Oyuncu Mouse Rampage SMX-G65 ALPOR, güçlü 7200 DPI Instant A725F sensör kullanmaktadır. Özel dizaynı sayesinde kullanım kolaylığı ve mükemmel tutuş sağlar. Özel tasarımı SMX-G65'i diğer oyuncu mauselarından farklı kılar. Kendine özgü tasarımı sayesinde kişisel kullanımınız için rahatlıkla ayarlayın! Led ışıklandırmaları sizi kendine hayran bırakacak. ÖZEL TASARIMI SAYESİNDE MÜKEMMEL TUTUŞ ESTETİK & ERGONOMİK TASARIM Rampage SMX-G65 ALPOR, RGB LED ışık aydınlatmalı tasarımıyla şık görünen bu ürün, görsel olarak sizi tatmin etmek için azami özen gösterilerek tasarlandı. Sınıfında öne çıkan ALPOR, vazgeçilmeziniz olacak. ANINDA MAKRO YAZILIM Çalışırken veya oyun oynarken herhangi bir yazılım gerektirmeden kolaylıkla makro programlama yapabilirsiniz. 7 ADET MAKRO TUŞU 7 tuşa sistem komutları, kısayol tuşları ve klavye komutları atayın. Ayrıca, atanan tuşa her tıkladığınızda yürütülen komut satırlarını bir satıra girmenize izin veren güçlü makrolar da oluşturabilirsiniz PROFESYONEL OYUNCU MAUSE

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 5000 - 10000 Dpi
  • RGB Aydınlatma Var
  • Buton Sayısı 7
  • Mouse Tipi Optik
  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Sensör Tipi Laser
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
  • Bağlantı Türü Kablolu
Geri Bildirim Ver

Rampage SMX-G65 Alpor Makro Tuşlu 7200dpi RGB LEDli Drag Click Gaming Mouse

Gamerlar için ideal donanımlar arasında Rampage SMX-G65 Alpor makro tuşlu kablolu 7200 DPI RGB LEDli optik oyuncu mouse bulunur. Taşıdığı benzersiz özelliklerle bilgisayar oyuncularının ihtiyaçlarını karşılar. Yeni nesil teknolojilere sahip olduğu için oyunlarda kullanıcılara avantaj sağlar. Daha hızlı ve daha pratik bir kullanım imkânı sunarak oyun zevkini artırır. RGB LED ışıkların desteğiyle kullanıcılar, görsel açıdan da tatmin olur. İdeal uzunluktaki kablosuyla geniş bir hareket alanı verir. Makro tuşlar sayesinde cihaza farklı komutlar atanması mümkün olur. Bu komutlar oyun içinde son derece kullanışlı olur.

  • 1600 / 2400 / 3200 / 4800 / 4800 / 7200 DPI ön ayar
  • 7 adet makro tuş
  • RGB LED aydınlatma

Rampage SMX-G65 Alpor Makro Tuşlu Oyuncu Mouse Özellikleri

Rampage SMX-G65 Alpor Makro Tuşlu Oyuncu Mouse Özellikleri

Rampage SMX-G65 Alpor, son derece kullanışlı özelliklerle donatılmış bir üründür. 7200 DPI özelliği sayesinde gamerlara oyunlarda ciddi avantajlar sağlar. Bu modelde Instant A725F sensör kullanılır. Bu da mouse için performans artırıcı bir detaydır. RGB LED aydınlatmalı bir model olan bu cihaz bilgisayar oyunlarındaki heyecanın artmasına yardımcı olur. Bu model görsel açıdan da oyuncuları tatmin eder. Rampage SMX-G65 Alpor makro tuşlu kablolu 7200 DPI RGB LED’li optik oyuncu mouse, buton yapılandırması konusunda da kullanışlıdır. Makro tuşlarla donatılan ürün için programlama yapılabilir. 7 farklı tuşa sistem, klavye ve kısayol komutları atanabilir. Böylece güçlü makrolar oluşturulur ve oyuncular rakiplerine karşı önemli bir avantaj yakalar. Cihazın izlenme hızı 60 IPS, sorgulama hızı ise 125 Hz olarak belirtilmiştir. Ürünün hızlanma özelliği ise 15 G şeklindedir.

Rampage SMX-G65 Alpor Makro Tuşlu Oyuncu Mouse Ergonomik mi?

Rampage SMX-G65 Alpor Makro Tuşlu Oyuncu Mouse Ergonomik mi?

Oyuncular uzun süre mouse kullandıkları için ergonomik bir ürüne ihtiyaç duyarlar. Rampage SMX-G65 Alpor kablolu 7200 DPI RGB optik oyuncu mouse da bu gereksinimi tam anlamıyla karşılayabilecek niteliktedir. Parmaklara ve bileğe uyumlu ergonomik tasarımı sayesinde verimli bir kullanımı mümkün kılar. Özel olarak dizayn edilen bu model, etkili bir tutuş ve kolaylık sağlar. Oldukça özgün olan bu model kişiselleştirilebilir ayarlarıyla öne çıkar. Rampage SMX-G65 Alpor makro tuşlu kablolu 7200 DPI RGB LED’li optik oyuncu mouse, ölçüleriyle de ergonomik bir kullanıma imkân tanır. Ürünün boyutu 128 x 67 x 41 milimetredir. Sadece 141 gram ağırlığında olduğu için kolaylıkla hareket eder. Kablosunun uzunluğu ise tam 1.4 metredir. Bu mouse hiçbir şekilde hareket özgürlüğünü de kısıtlamaz.

Rampage SMX-G65 Alpor Makro Tuşlu Oyuncu Mouse Kaliteli mi?

Rampage SMX-G65 Alpor Makro Tuşlu Oyuncu Mouse Kaliteli mi?

Rampage SMX-G65 Alpor makro tuşlu kablolu 7200 DPI RGB LED’li optik oyuncu mouse, yüksek kaliteli bir ürün arayanlar için ideal tercihlerdendir. Sahip olduğu özelliklerle etkileyici bir oyun deneyimi sunar. Rampage kalitesiyle üretilen ürün kullanıldığı birçok alanda verimlilik sağlar. Rampage SMX-G65 Alpor makro tuşlu kablolu 7200 DPI RGB LED’li optik oyuncu mouse, uzun kullanım ömrüyle de kalitesini yansıtır. Bu modelde, sağ ve sol düğmelerin 10 milyon kez tıklanma ömrüne sahip olduğu belirtilmiştir. Cihaz çalışma özellikleriyle de kalitesini gösterir. Tak çalıştır bir sürücüye sahip olan ürün paketinden çıkarıldığı an kullanıma hazırdır. DPI için ön ayarlarının bulunması da ekstra bir avantajdır. Üründe 1600/2400/3200/4800/4800/7200 şeklinde çeşitli ön DPI ayarları mevcuttur. Kalite hakkındaki kullanıcı görüşlerine Rampage SMX-G65 Alpor kablolu 7200 dpi RGB optik oyuncu mouse yorumlarından ulaşılabilir. Bu ürünü güvenli ödeme yapıp özel fırsatlarla ve hızlı teslimat avantajlarıyla satın almak için Trendyol tercih edilebilir.