RADEON Turbox Rx 550 4gb Ekran (grafik) Kartı

2.726,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.725 TL

Ürün Bilgileri

RADEON Turbox Rx 550 4gb Ekran (grafik) Kartı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ramtechdonanim Satıcı Ünvanı: RAMTECH BİLGİSAYAR DONANIM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734195886000001 Vergi Kimlik Numarası: 7341958860
    Bu ürün ramtechdonanim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Detayları Turbox AMD Radeon RX 550 4 GB GDDR5 128 Bit HDMI DX12 Ekran Kartı Soğutma Sistemi Ekran kartı için özel olarak üretilmiş bir soğutma sistemi vardır. Cihazınıza büyük rahatlık sağlar. Soğutma bloğu ve fanı üstün bir soğutma sağlanmasında etkili olur. Her tarafında serinliğin etkisini hissettirmek için alüminyum soğutma bloğu kullanılmıştır. Dayanıklı Siyah Bord Kart dayanıklı siyah bord üzerinde işlenmiştir. İçerisinde PCI Express 3.0 X 16 bulunur. İyi bir oyun performansı için tercih edebileceğiniz bir üründür. Uygun Ölçüler Ekran kartı üretilirken sadece soğutma sisteminde üstünlük sağlanmamış aynı zamanda anakartlara uyumuna da dikkat edilmiştir. Eatx, Atx, Matx anakartlarla birlikle uyumlu şekilde kullanılır. Bu anakartlarla kullanılmaya ideal ölçülerde yapılmıştır. Yüksek Oyun Performansı Ekran kartını en önemseyen kişiler arasında oyun tutkunları yer alır. Bilgisayarınızın iyi bir oyun performansı göstermesi için uygun ekran kartlarından biri RX 550’ dir. Ortalama FPS değeri ölçüldüğünde en yüksek değer CS GO oyununda 90.8 olarak elde edilmiştir. Yüksek oyun performansı için kullanılabilir. Teknik Özellikler Kartın temel çekirdek hızı 1183 MHz şeklindedir. Maksimum çözünürlük değeri ise 1920x1080 olarak üretilmiştir. Bellek hızı 6000 MHz ve Grafik belleği 4 GB değerindedir. Sahip olduğu minimum güç kaynağı ise 450 W değerindedir. Bağlantıları Bağlantıları arasında 1 adet Display port çıkışı vardır. Aynı zamanda HDMI çıkışına ve DVI çıkışına sahiptir. PCI Express 3.0 x16 arayüzüne sahiptir. Yüksek performansa uygun şekilde üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Ekran Kartı Hafızası 4 GB ve altı
  • Bit Değeri 128 - 256 Bit
  • Ekran Kartı AMD Radeon RX 550
  • Grafik Arabirimi PCI Ex. 2.0 / 3.0
  • Ekran Kartı Bellek Tipi GDDR5
  • HDMI Giriş Sayısı 1
  • Özellik 3D Desteği
  • HDMI Var
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

RADEON Turbox RX550 4 GB Ekran Grafik Kartı

Radeon Turbox RX 550 4 GB ekran kartı RX550, üstün gücüyle yüksek performanslı bir kullanım için son derece ideal bir üründür. Ekran kartı, verileri hızlıca monitöre aktararak sorunsuz ve kusursuz biz görsel deneyimi vadeder. Zengin donanımı sayesinde monitöre yüksek çözünürlüklü görüntüler yansıtan grafik kartı, bilgisayarın performansını olumsuz şekilde etkilemez. Böylelikle optimize performanstan faydalanılarak maksimum verim almanız mümkün hâle gelir. 4 GB bellek kapasiteli 128 bit arayüzü bulunan bu ekran kartı, sahip olduğu güçlü teknik özellikler sayesinde kullanıcılarına işlevsel bir süreç sunar. GDDR5 bellek türüyle bu ekran kartı, orta ve üst segment kullanıcılarının memnuniyet seviyesini üst çıtalarda tutmayı başarır.

  • Bellek Türü: GDDR5
  • Bellek Kapasitesi: 4 GB
  • Bağlanabilirlik: DVI / DP / HDMI

Radeon Turbox RX550 4 GB Ekran Kartının Özellikleri

Radeon Turbox RX550 4 GB Ekran Kartının Özellikleri

Radeon Turbox RX 550 4 GB ekran kartı RX550 128 bit, bilgisayarınız için gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz donanımlı bir üründür. 4 GB bellek boyutu ve 128 bit arayüzü genişliği bulunan ekran kartı, bilgisayarınızdaki grafik verilerini etkili, hızlı ve başarılı bir şekilde işler. İşlediği verileri anlık olarak monitöre yansıtan ürün, tüm bu işlemleri yaptığı sırada bilgisayarın performansını da üst seviyelerde tutar. Bu sayede ekrandaki akıcı ve yüksek çözünürlüklü görüntüleri deneyimlemenin keyfini çıkarmış olursunuz. Ürünün kullanıcısına sunmuş olduğu avantajlar hem genel hem de oyun kullanımı için oldukça idealdir. Dayanıklı siyah bord üzerine işlenen kart, bu özelliğiyle uzun süreli ve kaliteli bir kullanım sunar. Birer adet DVI, HDMI ve DP girişleri bulunan ekran kartı, deneyiminizi daha eşsiz hâle getiren özel bir soğutma sistemine sahiptir.

Radeon Turbox RX550 128 Bit Grafik Kartı Hangi Cihazlar İçindir?

Radeon Turbox RX550 128 Bit Grafik Kartı Hangi Cihazlar İçindir?

Radeon Turbox RX 550 4 GB ekran kartı RX550 6000 mhz kullanma aşamasında herhangi bir sorun yaşamamak adına bilgisayarınızla ürünün eş bağlantıyı paylaştığından emin olmanız gerekir. Bu nedenle hem ekran kartının hem de bilgisayarınızın bağlantı özelliklerine dikkat etmeniz tavsiye edilir. Görüntüyü monitöre yansıtmak için bu bağlantıyı kullanmanız gerekir. Radeon Turbox RX550 128 bit 4 GB ekran kartı, 3 farklı bağlanabilirlik özelliğiyle böyle bir sorun yaşama ihtimalinizi neredeyse sıfıra indirir. HDMI, DVI ya da DP seçeneklerinden birini monitörünüze göre seçip kurulum sağlayabilirsiniz. Bu konuda problem yaşayacağınızı düşünüyor veya spesifik olarak bir bağlantı noktasını tercih ediyorsanız dışarıdan dönüştürücü kablo temin edebilirsiniz. Bu sayede sorunu tamamen çözmüş olursunuz. Radeon Turbox RX550 4 GB ekran kartı, kasaya kart montajını kabul eden hemen her bilgisayar için uyumludur.

Radeon Turbox RX550 4 GB 6000 MHz Ekran Kartı Kimler İçindir?

Üst düzeydeki çalışma gücü sayesinde Radeon Turbox RX 550 4 GB grafik kartı RX550, genel kullanım için uygundur. Günlük kullanım sırasında takılma ve donma gibi problemlerle uğraşmak istemeyen hemen her kullanıcı, bu ürünü gönül rahatlığıyla satın alabilir. Genel kullanımın yanı sıra ürün, oyun tutkunları için de oldukça ideal özelliklere sahiptir. PCI Express 3.0 X16 arayüzü bulunan Radeon Turbox RX550 4 GB grafik kartı, yeni nesil oyunları olanca akıcılığıyla deneyimlemenize yardımcı olur. Ürün, bilgisayarınızın yüksek bir oyun performansı göstermesine katkıda bulunur. Özel sistemli soğutma, oyun sırasında aşırı ısınmaların önüne geçerek kaliteli bir kullanım vadeder. Dilerseniz Radeon Turbox RX 550 4 GB ekran kartı RX550 yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürünü Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.