RAAZ Badem Yağı 50 ml

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

RAAZ Badem Yağı 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RAAZ Satıcı Ünvanı: VİMAL GIDA YEM KİMYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925097927900001 Vergi Kimlik Numarası: 9250979279
    Bu ürün RAAZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen badem yağı, badem tohumlarının doğal besin değerini korur. E vitamini, A vitamini, omega-3 yağ asitleri, proteinler ve mineraller gibi besleyici maddeler içerir. Bu, yağın cilt ve saç sağlığına faydalarını artırır. Cilt bakımı: Soğuk sıkım badem yağı, cildi nemlendirir, yumuşatır ve besler. Antioksidan özellikleri sayesinde cilt yaşlanmasını geciktirebilir ve cilt dokusunu iyileştirebilir. Ciltteki kızarıklığı ve tahrişi azaltabilir ve akne veya sivilceye eğilimli ciltlerde kullanıldığında sakinleştirici etkisi olabilir. Saç bakımı: Soğuk sıkım badem yağı, saç derisini nemlendirir ve saçların sağlıklı bir şekilde büyümesini destekler. Kuru ve yıpranmış saçları besler, saç tellerini güçlendirir ve saç kırıklarını azaltabilir. Saçlara parlaklık ve yumuşaklık kazandırır. Makyaj temizleyici: Soğuk sıkım badem yağı, makyajı çıkarmak için etkili bir doğal temizleyicidir. Makyajı nazikçe çözer ve cildi temizlerken aynı zamanda nemlendirir. Göz makyajını çıkarmak için de kullanılabilir. Masaj yağı: Soğuk sıkım badem yağı, vücut masajında da kullanılabilir. Cilde kolayca nüfuz eder, kayganlık sağlar ve masajın rahatlatıcı etkisini artırır. Aynı zamanda ciltteki gerginliği azaltır ve rahatlama sağlar. Soğuk sıkım badem yağı, doğal ve sağlıklı bir seçenek olabilir, ancak herhangi bir alerji durumunuz varsa veya herhangi bir cilt veya saç sorunuyla ilgili ciddi bir durumunuz varsa önce bir uzmana danışmanız önemlidir.
Geri Bildirim Ver