R.O.C.S. Rocs Baby 0-3 Yaş Bebek Diş Fırçası - 2 Adet - Mavi Ve Yeşil

219 TL
(109,50 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
3 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,98 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
320 TL313 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

R.O.C.S. Rocs Baby 0-3 Yaş Bebek Diş Fırçası - 2 Adet - Mavi Ve Yeşil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: R.O.C.S. TÜRKİYE Satıcı Ünvanı: DENTAVİT SAĞLIK ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0292061233900018 Vergi Kimlik Numarası: 2920612339
    Bu ürün R.O.C.S. TÜRKİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mavi ve yeşil renkli 2 adet diş fırçası içeren avantajlı settir.3 yaş ve daha küçük çocukların dişleri, ilk dişten itibaren ebeveynler tarafından fırçalanmalıdır.
  • Diş fırçasının tasarımı narin bebek dişlerinin etkili ve güvenli fırçalanması için geliştirilmiştir.
  • Ultra yumuşak ve özel yuvarlatılmış fırça kılları ile bebek diş ve diş etini nazikçe temizler.
  • Pamuksu yumuşaklığa sahip fırça kılları narin diş etleri ve kırılgan bebek diş minesi için oldukça güvenlidir.
  • Geniş fırça sapı, diş fırçasının bebeğin ağız boşluğuna gereğinden fazla girmesini özellikle engellemeye yardımcı olur.uyarı: Diş fırçası oyuncak değildir.
  • Çocuğunuzu diş fırçası ile yalnız bırakmayınız.
Geri Bildirim Ver

R.O.C.S. Baby 0-3 Yaş Mavi ve Yeşil Bebek Diş Fırçası

Bebekler diş çıkarmaya başladığı andan itibaren diş bakımı büyük bir önem kazanır. Minik yavruların yeni çıkan dişlerinin doğru bir biçimde temizlenmesi, sağlıklı diş ve diş etlerine sahip olmalarına olanak tanır. Bu noktada, 0-3 yaş bebekler için özel olarak üretilen Rocs Baby bebek diş fırçası, profesyonel bir diş temizliği sunar. Barındırdığı özellikler sayesinde birçok ebeveynin beğenisini kazanan ürün, bebeklerin sağlıklı bir biçimde dişlerinin fırçalanmasına imkân tanır.

  • Rocs 0-3 yaş mavi yeşil bebek diş fırçası, farklı renkte iki adet ürünü barındıran bir settir.
  • Ürün, pamuksu yumuşaklığa sahip kıllardan oluşur. Bu sayede bebeklerin dişlerini ve diş etlerini nazikçe temizler.
  • Bebeklerin ağız yapısına uyum sağlayacak boyutlarda üretilen Rocs fırçalar, yuvarlak başlıkları sayesinde kolay bir kullanım sunar.

Rocs Baby 0-3 Yaş Bebek Diş Fırçası Özellikleri Nelerdir?

Rocs Baby 0-3 Yaş Bebek Diş Fırçası Özellikleri Nelerdir?

Bebeklerin hassas ağız yapısı göz önünde bulundurularak geliştirilen Rocs 0-3 yaş mavi ve yeşil bebek diş fırçası, kaliteli materyaller kullanılarak üretilmiştir. Bu diş fırçası, yuvarlak başlığı ve ele tam uyum sağlayan sapı sayesinde ergonomik bir kullanım olanağı sağlar. Ebeveynlere güvenli bir kullanım sunmayı amaçlayan Rocs bebek diş fırçası, tasarımının yanı sıra yumuşak kılları ile de öne çıkar. Mavi ve yeşil olmak üzere iki farklı renk fırça barındıran set, uzun süreli kullanım imkânı tanır. İkiz bebekler için de tercih edilebilecek bir ürün olan Rocs 0-3 yaş bebek diş fırçası hem kaliteli hem de hesaplı bir seçenek olarak karşınıza çıkar. Ürün, bebeğinizin sağlığını olumsuz etkileyecek herhangi bir madde içermez.

Rocs Baby 0-3 Yaş Bebek Diş Fırçası Yumuşak mı?

Rocs Baby 0-3 Yaş Bebek Diş Fırçası Yumuşak mı?

Bebeklerin ağız bakımının özel olarak üretilmiş diş fırçaları ile yapılması gerekir. Bebeğiniz, 3 yaşından küçük çocuklar için tasarlanan diş fırçaları sayesinde kendisini rahatsız hissetmez. Özel olarak geliştirilen ve bir hayli yumuşak olan fırça kılları sayesinde bebeklerin diş minesi ve diş eti zarar görmez. Ürün, üstün bir temizlik performansı sunar. Kullanıcılar tarafından fazlasıyla beğenilen söz konusu fırçalar, bebeğinizin ağız bakımını konforlu bir biçimde yapmanızı sağlar. Sevimli tasarımı ve ilgi çekici renkleri sayesinde bebeğinizin de ilgisini çekecek olan ürün, doğal materyaller kullanılarak üretilmiştir. Diş fırçasının özel olarak yuvarlatılmış fırça kılları, ürünün yumuşak bir yapıya sahip olmasına imkân tanır. Bu sayede bebeğinizin canı yanmaz.

Rocs Baby 0-3 Yaş Bebek Diş Fırçası Kullanımı Güvenli Mi?

Bebekler için etkili bir ağız temizliği sunan Rocs 0-3 yaş mavi yeşil bebek diş fırçası, oldukça güvenlidir. Ürünün özel tasarlanmış geniş sapı, diş fırçasının bebeğin ağız boşluğuna gereğinden fazla girmesini engeller. Ayrıca güçlü ve güvenli bir medikal plastik olan Terlux kullanılarak üretilen fırça sapları, sağlıklı bir kullanım sunar. Bebeğinizin güvenliği düşünülerek tasarlanan bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Rocs 0-3 yaş mavi yeşil bebek diş fırçası, muhakkak bir ebeveyn gözetiminde kullanılmalıdır. Çocuklar, tek başına bırakıldıklarında ürünün kıllarını dişleri ile çekerek koparabilir. Bu nedenle ne kadar güvenli ve sağlıklı materyaller kullanılarak üretilmiş olsa da diş fırçası kesinlikle bir ebeveyn tarafından kullanılmalıdır ve oyuncak olarak görülmemelidir. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Rocs 0-3 yaş 2 adet mavi ve yeşil bebek diş fırçası yorumlarını inceleyerek bebeğinizin ağız bakımını sağlıklı bir biçimde yapmanızı sağlayacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.