QueenHome 3018 Renkli Çocuk Odası Kilim 130x180

Ürün Bilgileri

QueenHome 3018 Renkli Çocuk Odası Kilim 130x180

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Teknik Özellikler: Materyali %100 pamuk olup dijital baskı uygulanmıştır. Hav yüksekliği(kalınlık): 8 mm Tüy/hav çıkarmaz, tozuma yapmaz. Tüysüz yapısı sayesinde antialerjik bir ürün olup gözenekli dokusu ile rahat bir kullanım sunar. Bu nedenle alerjisi olanlar için tercih edilebilir bir üründür. QUEEN HOME CONCEPTMarkasıyla satışa sunulan kilimler
  • leke tutmaz, tozuma yapmaz, anti-statik ve anti-bakteriyeldir. Pamuklanma, tüylenme yapmaz ve toz çıkarmaz. Bu nedenle bebeklerin ve çocukların kullanımına uygundur. Türkiye'nin her yerine hafta içi saat 15.00'a kadar gelen siparişler aynı gün ücretsizkargoya verilir. Ürünlerimiz Avrupa standartlarında son sistem bilgisayarlı makinelerde üretilmiştir. Halı üzerindeki bütün işlemler kendi işletmemiz tarafından yapılmaktadır. Ürünlerimiz kalite kontrol birimi tarafından incelenip en iyi şekilde son kullanıcıya sunulmaktadır. Evinize yeni bir tarz getirecek en özel halılar Queen Home Concept kalitesi ve bütçe dostu fiyatlarıyla evlerinize geliyor. Birbirinden farklı renkleriyle, evinizin tarzını değiştirecek Queen Home Concept halılar birbirinden özel desenleri ile de göz kamaştırıyor. Yurtdışındaki fuarlar için özel olarak üretilen halılarımız en özel koleksiyonlardan alınma halılardır. Herhangi bir defo ya da hatası olmayan bu ürünler özel katalog ürünleridir. Bu nedenle stok sayısı sınırlı bulunan modellerimiz kişiye özel olup aldığınız halı sadece size özel olup sadece sizin beğeninize sunulmuştur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Özellik Kaymaz Taban
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver