Queen's Kitchen Queen's Kitchen Pilli Lüx Kahve Köpürtücü & Çırpıcı

52,99 TL

Ürün Bilgileri

Queen's Kitchen Queen's Kitchen Pilli Lüx Kahve Köpürtücü & Çırpıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happy Center Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Happy Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Büyük boy ve yüksek hızlıdır • Kahvelerinizi hızlıca köpürtmenizi ve şık sunumlar yapmanızı sağlar • Aynı zamanda yumurta çırpıcısı olarak da kullanılabilir • 2 adet kalem pil ile çalışmaktadır • Stok durumuna göre asorti renk olarak gönderilecektir • Boyu 21 cm dir • Çırpıcı başlık çapı:2,5cm dir
Geri Bildirim Ver

Queen'S Kitchen Pilli Lüx Kahve Köpürtücü & Çırpıcı

Pratik mutfak aletlerine günlük hayatta birçok alanda ihtiyaç duyulur. Kullanışlı ve yer kaplamayan bu ürün, sıklıkla kahve hazırlarken tercih edilir. Queen’s Kitchen pilli lüx kahve köpürtücü & çırpıcı BLS-BRD280X2Ad, içeceklerinizi hızlıca köpürtmenizi ve estetik sunumlar yapmanızı sağlar. Kahve yaparken mutfakta hız kazandıran pratik mutfak gereçlerinden olan bu ürün, latte, cappuccino, macchiato ve daha fazla süt ile hazırlanan çeşitler için yumuşak köpük oluşturur. Çok işlevli tasarımı ile aynı zamanda yumurta çırpıcı, bebek maması karıştırıcı olarak da kullanılır. Saniyeler içerisinde köpük hazırlaması veya çırpması müşteriler için bir avantajdır. Queen’s Kitchen pilli lüx kahve köpürtücü & çırpıcı ergonomik tasarımlı ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bardak ya da kase içerisinde tek bir düğme ile kullanımı kolay bir üründür.

  • Kahve köpürtücü
  • Ergonomik tasarım
  • Paslanmaz çelik

Kullanışlı Pilli Lüx Kahve Köpürtücü ve Çırpıcı Özellikleri

Kullanışlı Pilli Lüx Kahve Köpürtücü ve Çırpıcı Özellikleri

Taşınabilir el tipi pilli çırpıcı sayesinde evde yaptığınız kahvenin lezzetini artırabilirsiniz. Üründe çalıştırma butonu ve bir adet hız düzeyi mevcut olup, kullanımı oldukça kolaydır. Queen’s Kitchen pilli lüx kahve köpürtücü & çırpıcı kullananlar ürünün pratik bir mutfak gereci olduğunu belirtir. Pil haznesinin bulunduğu alt kısmının boyu 21 cm ve ABS plastikten tasarlanır. Pille çalışan yalıtımı ile açma kapama düğmesine dokunduğunuzda hafif bir köpük oluşabilmesi için 2 AA ile çalışır. Modelin başlığı 2,5 cm boyutunda olup, materyali paslanmaz çeliktir. Güçlü, hızlı ve yüksek torklu motoru sayesinde yaklaşık 20 saniyede, zahmetsiz olarak içeceğinizi köpürtme imkanı sunar. Küçük boyutu ve hafif bir yapısı olmasına rağmen dayanıklı bir yapıya sahiptir. Pil ile çalışan ergonomik tasarımlı kahve köpürtücünün el ile temizlenmesi uygundur, bulaşık makinesinde yıkanması önerilmez.

Queen’s Kitchen Pilli Lüx Kahve Köpürtücü Fiyatları

Queen’s Kitchen Pilli Lüx Kahve Köpürtücü Fiyatları

El tipi mini çırpıcı sıklıkla tercih edilen bir mutfak aleti olarak karşınıza çıkar. Elektrik harcamadan pratik bir şekilde manuel olarak kullanılması avantaj sağlar. Queen’s Kitchen pilli lüx kahve köpürtücü & çırpıcı fiyatları ürünün özelliklerine göre belirlenir. Bu mini cihaz sayesinde içeceğinizin köpüklü görünmesini, akışkanlığının tam kıvamında olmasını ve saniyeler içerisinde hazırlanmasını sağlayabilirsiniz. Kahvenize eklediğiniz sütü hızlıca köpürterek şık sunumlar yapabilirsiniz. Nihai kullanım amacı kahve için süt köpürtmek olan bu çırpıcı mini cihaz ile mutfakta başka ürünleri de çırpabilirsiniz. Çorbalarda topaklanmayı önlemek, pürüzsüz ve kıvamlı soslar hazırlamak, bol köpüklü ve tam kıvamında ayran yapmak, saniyeler içerisinde omletinizi harmanlamak, bebek maması hazırlamak, krep ya da pankek yaparken mükemmel kıvamı yakalamak için kullanabilirsiniz. Böylelikle uzun uzun karıştırmak yerine zamandan tasarruf ederek kısa sürede harika lezzetler hazırlayabilirsiniz.

Pilli Lüx Kahve Köpürtücü & Çırpıcı Yorumları

Pilli Lüx Kahve Köpürtücü & Çırpıcı Yorumları

Köpürtücü el tipi mikser birçok alanda kullanılmaya ve mutfaktaki telaşı rahatlatmaya yarayan bir mutfak aleti olarak bilinir. Pilli lüx kahve köpürtücü & çırpıcı güçlü ve hızlı bir motora sahip, portatif bir üründür. Bardak, kase veya ölçü kabında her türlü kullanıma uygundur. Tek bir tuşa basarak dairesel hareketlerle kullanımı oldukça basit bu ürün, iki adet pil ile çalışır. Başlık kısmındaki karıştırma çubuğu paslanmaz çelikten tasarlanır. Renkli alt kısmı ise plastikten üretilir, pil haznesi de plastik kısımda yer alır. Çoğunlukla kahve karıştırmak ve süt köpüğü yapmak için kullanılır. Böylelikle evde, kafelerdeki gibi köpüklü kahve yapabilir, misafirlerinize göz zevkine hitap eden sunumlar hazırlayabilirsiniz. Trendyol üzerinden Queen's Kitchen pilli lüx kahve köpürtücü & çırpıcı yorumlarını inceleyerek ürün hakkında ve fiyatı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.