Quantiodream Ps4 Heavy Rain & Beyond: Two Souls Collection Türkçe

750 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Quantiodream Ps4 Heavy Rain & Beyond: Two Souls Collection Türkçe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KONSOL19 Satıcı Ünvanı: FATİH YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9690516975
    Bu ürün KONSOL19 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Macera
Geri Bildirim Ver

Quantiodream Heavy Rain & Beyond Two Souls - Türkçe Altyazı PS4 Oyun

Bilgisayar oyunları, her yaştan kişinin tercih ettiği eğlenceli bir aktivitedir. Quantiodream Heavy Rain & Beyond Two Souls - Türkçe altyazılı PS4 oyunları, hikayelerin insan üzerindeki etkisine dikkate alarak geliştirilir. Tercihinize göre serüvene kendiniz yön verebilirsiniz. Macera boyunca sahip olduğunuz hız ve aldığınız kararlar karakterlerin geleceğini belirlediği için dikkat etmeniz gerekir. Geniş bir hikaye kurgusu olan bu serüven ile maceracı yönünüzü geliştirebilirsiniz. Ürün Heavy Rain Beyond Two Souls PS4 olmak üzere 2 CD’den oluşur. Gizemli, karanlık olayları çözerken günlük hayatın stresinden uzaklaşabilirsiniz. Geliştirilmiş arayüz sayesinde oldukça keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Birbirinden farklı müzikler ile oyunun canlılığı her an devam eder. Maceralar arttırılmış çevre kontrolü ile dinamik yapısını bölüm sonuna kadar sürdüğü için sıkılmadan oynamaya devam edebilirsiniz.

  • Geniş hikaye kurgusu
  • Kişiselleştirilebilir
  • Sürükleyici macera

Sürükleyici Ouantiodream Heavy Rain & Beyond Two Souls PS4

Sürükleyici Ouantiodream Heavy Rain & Beyond Two Souls PS4

Maceraları sayesinde sürükleyici bir deneyim sunan bu serüveni istediğiniz zaman oynayabilirsiniz. Heavy Rain & Beyond Two Souls çoklu oyuncu desteğine sahip olduğu için sevdiğiniz arkadaşlarınız ile eğlenceli zaman geçirmek istediğiniz zaman ideal bir seçim olabilir. Hızınız ve yaptığınız hamleler ile karakterlerin oyundaki durumlarını belirleyebilirsiniz. Tamamen hayal gücünüze bağlı olarak ilerlemenize devam edebilirsiniz. Attığınız her adım farklı bir dünyaya kapı açtığı için hamlelerinizi iyi düşünmeniz önem taşır. İki sürüm de kendine özel gölgelendirme, seslendirme, ışıklandırma ve görsellere sahiptir. Karakterlerin yüz hatları başarılı bir şekilde çizildiği için gerçekliği de son derece başarılıdır. Sinematik özelliği ile öne çıkan Beyond Two Souls'da Jodie Holmes'in hayatının 15 yılı anlatılır. Jodie, doğduğu günden beri görünmez bir varlık Aiden ile yaşamak zorundadır. Heavy Rain ise Mars ailesinin yaşadığı olaylar silsilesinden oluşur.

Ouantiodream Heavy Rain & Beyond Two Souls PS4 Yorumları

Ouantiodream Heavy Rain & Beyond Two Souls PS4 Yorumları

Hem Beyond Two Souls hem de Heavy Rain, hikayeleri ile size keyifli bir deneyim sunar. Arkadaşlarınızla birlikte oynayarak eğlenceyi alabilirsiniz. İki hikayede de oyunseverlere sürükleyici olay örgüsü ve karakterlerin geleceğini belirleme şansı verir. Gizem ve heyecan dolu sahneleri ile her adımda farklı bir hazza ulaştırır. Böylece canlı bir hava yakalandığı için her an sıkılmadan devam edebilirsiniz. Macera bittikten sonra oyunu yeni baştan oynamak isterseniz farklı hamleler ile başka bulmacalara kapı açabilirsiniz. Hamlelerinizle karakterlerin şaşırtıcı noktalara varmasını sağlayabilir, yaşamlarına farklılıklar katabilirsiniz. Esrarengiz ve sinematik kurgu seven müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen bu iki ayrı oyunu isteğiniz zaman oynayabilirsiniz. Ouantiodream Heavy Rain & Beyond Two Souls - Türkçe altyazılı PS4 oyun yorumları iki macerayı oynama deneyimi elde eden müşterilerin görüşlerini içerir. Ekstra bilgi edinmek için okuyabilirsiniz.

Ouantiodream Heavy Rain & Beyond Two Souls PS4 Fiyatı

Ouantiodream Heavy Rain & Beyond Two Souls PS4 Fiyatı

Müşterilerin sıklıkla tercih ettiği Ouantiodream Heavy Rain & Beyond Two Souls - Türkçe altyazılı PS4 oyun fiyatı özellikleri ile orantılıdır. Esrarengiz olayları çözebilmek için birbirinden farklı bu 2 oyunu istediğiniz zaman deneyimleyebilirsiniz. Üstün gerçeklik ve sinematik tadı ile kurgular içeren bu oyunları sevdikleriniz ile birlikte de oynayabilirsiniz. İsterseniz Jodie'nin maceralarına ortak olabilir ya da isterseniz Marsların heyecan dolu serüvenlerine katılabilirsiniz. Macera karakterlerini isteğiniz hamleler ile yönlendirebilirsiniz, heyecanlı hikayelerine katılabilirsiniz. Sürükleyici ve kişiselleştirebilir hikayeler ile keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Üst düzey oyun kalitesi, benzersiz renkleri sayesinde keyifle oynayabilirsiniz. Macera sırasında yaptığınız seçimler ile serüvenin hikayesi sürekli olarak değişir. Böylece zamanınızı keyifle değerlendirebilirsiniz. Bu birbirinden heyecanlı PS4 uyumlu 2 CD’yi satın almak için online alışverişin eğlenceli adresi Trendyol'u tercih edebilirsiniz.