Purito Cilt Bariyerini Güçlendiren, Nemlendirici Uyku Bakım Kremi

699 TL

Ürün Bilgileri

Purito Cilt Bariyerini Güçlendiren, Nemlendirici Uyku Bakım Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UniqueStoretr Satıcı Ünvanı: FAHRİ YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 9610918825
    Bu ürün UniqueStoretr tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PURITO Dermide Cica Barrier Sleeping Pack 80ml Uyku Bakım Kremi Bu uyku paketi, zararlı UV ışınlarından ve diğer çevresel streslerden yorgun düşen cildi bir gecede yatıştırmaya yardımcı olur. Cilt bariyerini güçlendiren ve onu zararlı çevresel stres faktörlerinden koruyan Hyaluronik Asit ve Seramid gibi cilt özdeş bileşenlerle formüle edilmiştir. Bu ürün, su kaybını önleyen ve cildi gece boyunca iyi nemli tutan sağlıklı bir nem bariyeri oluşturur. Uykusuz kalan cildinizi PURITO Dermide Cica Bariyer Uyku Paketi ile tedavi edin. Ana Bileşenler: Centella Asiatica Özü: En çok yara iyileştirme özelliğiyle tanınır. Bir savaştan sonra yaralarını hafifletmek için kaplanların bitkide yuvarlanacağı efsaneden sözde "kaplan otu". CICA, cilt iltihabını yatıştırır ve azaltır. Squalane: Bu bileşen, ciltteki nemin buharlaşmasını önler ve dokusunu rahatlatır. Tahriş edici değildir, hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerine sahip insanlar için harikadır. Ceramide NP: Cilt lipitine benzer yapısı nedeniyle ciltte tahrişe neden olmayan hafif bir bileşendir. Zararlı dış etkilerden koruyarak cilt bariyerini güçlendirir. Nemi kapatarak, suyun buharlaşmasını önleyerek ve sağlıklı bir yağ ve su dengesi sağlayarak cildi nemli tutar. Nasıl Kullanılır: Cilt bakımının son aşamasında uygulayın, tamamen emilene kadar hafifçe bastırın. Bileşenler: Water, Centella Asiatica Extract (strengthens skin barrier), Caprylic/Capric Triglyceride (occlusive), Glycerin (humectant), Squalane (occlusive), Jojoba seed oil (occlusive), Cetearyl Alcohol (emulsifiers), Potassium Cetyl Phosphate (emulsifiers), Sunflower Seed Oil (skin-conditioning agents), Butylene Glycol (humectants), Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate (emulsifiers), 1,2-Hexanediol (stabilizers), Madecassoside (strengthens skin barrier), Asiaticoside (strengthens skin barrier), Madecassic Acid (strengthens skin barrier), Asiatic Acid (strengthens skin barrier), Panthenol (strengthens skin barrier), Ceramide NP (strengthens skin barrier), Sodium Hyaluronate (natural moisturizing factor/ humectants), Hydroxyacetophenone (product stabilizers/antioxidants), Sodium Carbomer (viscosity increasing agents), Hydrogenated Lecithin (emulsifiers), Hydroxyethylcellulose (viscosity increasing agents), Green tea extract (soothing)

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • SPF Korumasız
  • Hacim 1 - 99 ml
  • Tip Tüp
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver