Purito Centella Green Level All In One Mild Pad 10ea (travel Size)

Ürün Bilgileri

Purito Centella Green Level All In One Mild Pad 10ea (travel Size)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün Kglamkozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • PURITO Centella Green Level All In One Mild Pad Cilt Temizleyici (Seyahat Boyu) Ağırlık: 4.5 ml x 10 mendil Seyahat boyu Centella Green Level hepsi bir arada hassas temizleme mendilleri ile Centella serisini seyahatleriniz de de yanınızda götürebileceksiniz. ?Vegan & Hayvanlar Üzerinde Test Edilmemiştir ?pH 4±0.5 ?Yağlı Cilt Tipleri ?Hassas Eksfoliasyon & Cilt Bariyerini Güçlendirici ?Gündüz&Gece Bakımı ?Günlük Kullanım ?Uçucu Yağlar & Parfüm İçermez Ana Birleşenler Centella Asiatica Özü Centella Asiatica yara iyileştirici özelliği ile bilinen bir bitkidir. “Kaplan Otu” da denilen bu bitki, efsanelere göre aslanların saldırı sonrasında yaralarını sürtmek için bu bitkinin etrafında dolaşmaları gözlemlenerek keşfedilmiştir. CICA ise cilt iltihaplanmalarını engeller ve cildi sakinleştirir. Betaine Salicylate Betaine Salicylate (BHA), yağda çözlülebilen kimyasal bir eksfoliye edicidir ve ciltteki ölü hücreleri yok edip, gözeneklere dolan fazla sebumu temizler. Bilinen çoğu eksfoliye edici içeriğe kıyasla, ciltte iritasyona neden olmaz ve hassas bir şekilde cilt yüzeyini kusursuzlaştırır. Panthenol Panthenol hassas ciltler için mükemmel bir içeriktir ve cildimiz tarafından emildiğinde, B vitaminine dönüştürülür. Yorgun ciltleri yatıştırır, ve cilt bariyerini güçlendirir. Hassas ciltlerin kızarıklık problemini çözer ve cildi sakinleştirir. İçindekiler
  • İçindekiler: Water, Centella Asiatica Extract (strengthens skin barrier), Dipropylene Glycol (humectants), Glycerin (humectants), Butylene Glycol (humectants), 1,2-Hexanediol (stabilizers), Betaine (humectants), Betaine Salicylate (exfoliants), Sodium Hyaluronate (natural moisturizing factor/ humectants), Arginine (pH adjusters), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract (skin-conditioning agents), Allantoin (skin protectants), Polyglyceryl-10 Laurate (skin-conditioning agents), Panthenol (strengthens skin barrier), Polyglyceryl-10 Myristate (skin-conditioning agents), Caprylyl Glycol (skin-conditioning agents), Dipotassium Glycyrrhizate (Skin-conditioning agents), Disodium EDTA (stabilizers), Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil (skin-conditioning agents /antioxidants), Asiaticoside (strengthens skin barrier), Asiatic Acid (strengthens skin barrier), Madecassic Acid (strengthens skin barrier)

Ürün Özellikleri

  • Hacim 5 ml
Geri Bildirim Ver