Purito Aydınlatıcı, Cilt Rengini Eşitleyen, Pürüzsüzleştirici Krem

537 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Purito Aydınlatıcı, Cilt Rengini Eşitleyen, Pürüzsüzleştirici Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitty Kozmetik Shop Satıcı Ünvanı: ALİ KATIRCIOĞLU ORT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5280034551
    Bu ürün Kitty Kozmetik Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PURITO Sea Buckthorn Vital 70 Cream Aydınlatıcı-Pürüzsüzleştirici Krem 50ml Bu krem, cilt dokusunu aydınlatmaya ve gözle görülür şekilde pürüzsüzleştirmeye yardımcı olan, vitamin ağacının meyvesi olan %70 Sea Buckthorn özü içerir. Deniz topalak meyvesi, cilt rengini dengeleyen çeşitli vitaminler içerir ve cilde taze ve sağlıklı bir görünüm verir. Cilde yeterli ve kalıcı nemlendirme sağlayan yüksek oranda esansiyel nemlendirici bileşenlere sahip jel tipi bir dokuya sahiptir. Temel Bileşenler: Sea Buckthorn Özü: Vitamin Ağacının Meyvesi olarak bilinen C, E, B1, B2 ve K gibi vitaminler açısından zengindir. Bu canlandırıcı krem cilt tonunu aydınlatır ve erken cilt yaşlanmasını önleyerek kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olur. Niasinamid, pigmentasyonu iyileştiren aktif B3 vitamini formudur. Kore Gıda ve İlaç Güvenliği Bakanlığı tarafından onaylanmış parlatıcı maddeler içerir. Narenciye özü: Bu bileşen, erken cilt yaşlanmasını önleyerek cilt elastikiyetini artırmaya yardımcı olur. Parlatıcı, sıkılaştırıcı ve cildi dolgunlaştırıcı etkiler sağlar. !Üründe neden uçucu yağlar veya koku içermeyen hafif bir koku var? Krem, üründe bulunan ham bileşenlerin doğal kokusunu maskelemek için herhangi bir yapay koku veya uçucu yağ içermez, bu nedenle bu bileşenlerin hafif nötr kokusunu hissedebilirsiniz. Bileşenler: Water, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (70%) (brightening), Glycerin (humectants), Methylpropanediol (humectants), Cetyl Ethylhexanoate (occlusive), Jojoba oil (occlusive), Niacinamide (brightening), Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate (emulsifiers), Cetearyl Alcohol (emulsifiers/stabilizers), Butylene Glycol (humectants), Phenyl Trimethicone (texturing Agents), Portulaca Oleracea Extract (skin-conditioning agents), Citrus Unshiu Extract (skin-conditioning agents), Sodium Hyaluronate (natural moisturizing factors/ humectants), Adenosine (improves wrinkles), Panthenol (strengthens skin barrier), Sorbitan Stearate (emulsifiers), Glyceryl Stearate SE (emulsifiers), Methyl Methacrylate Crosspolymer (texturing Agents), 1,2-Hexanediol (emulsifiers), Carbomer (viscosity increasing agents), Arginine (pH adjusters), Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ VP Copolymer (viscosity increasing agents), Caprylyl Glycol (skin-conditioning agents), Ethylhexylglycerin (skin conditioning agents), Disodium EDTA (stabilizers)

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • SPF Korumasız
  • Tip Tüp
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver