Purito %50 Centella Asiatica Özü Içeren Iyileştirici Krem

Ürün Bilgileri

Purito %50 Centella Asiatica Özü Içeren Iyileştirici Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CITY BEAUTY Satıcı Ünvanı: CİTY BEAUTY KOZMETİK VE GÖZLÜK ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0843077507000001 Vergi Kimlik Numarası: 8430775070
    Bu ürün CITY BEAUTY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Purito %50 Centella Asiatica Özü İçeren İyileştirici Krem

Kişisel bakım malzemeleri arasında yer alan Purito %50 Centella Asiatica özü içeren iyileştirici krem tüm vücutta kullanılabilir özelliği ile dikkat çeker. Bitkisel yapıya sahip olan ürün, kimyasal ve katkı maddesi içermez. Tüm cilt tipine uygun olmasıyla beğeni toplar. Tropikal iklimde yetişen özü, kırışıklık, ince çizgiler ve sivilce gibi ciltte oluşan sorunlara oldukça kolay bir şekilde çözüm sunar. İdeal boyutlu tasarımı sayesinde dilediğiniz yere kolaylıkla taşıma avantajı sağlar. Kimyasal içeriğinin olmaması ve cilt problemlerine hızlı cevap vermesi, beğenilen özellikleri arasında yer alır. Vücudu pamuk gibi yapan içeriğinden dolayı sıklıkla tercih edilir. Tahriş problemi olanların favori bakım malzemesi olan bu seçeneği, sahip olduğu doğal özleri sayesinde güvenle kullanabilirsiniz.

  • Tüm vücut kullanım
  • Bitkisel ve doğal içerik
  • Küçük ve rahat paket tasarım

Centella Asiatica Özü İçeren İyileştirici Krem Özellikleri

Centella Asiatica Özü İçeren İyileştirici Krem Özellikleri

Purito markası ile piyasaya sunularak %50 Centella Asiatica özü içeren iyileştirici krem ürünü, pratik kullanıma sahip olmasından dolayı sıklıkla tercih edilen kişisel bakım malzemesidir. Bakım yaparken problemli bölgeye uyguladığınızda hızlıca vücudunuzun yumuşamasını sağlar. Tüm cilt tiplerine uygun olmasıyla pek çok kişiye hitap eder. Birbirinden farklı cilt problemine iyi gelmek için formülize edilen bu ürünü ideal hacmi ile uzun süre kullanmanız mümkündür. Bitkisel ve organik içerikli olan Purito %50 Centella Asiatica özü içeren iyileştirici krem kullananlar, ürünün sivilceye ve akneye iyi geldiğini belirtir. Aynı zamanda cildi sakinleştiren yapısı olduğunu ifade ederler. Kokusuz yapısı sayesinde duyarlı müşteriler, memnun eder. Siz de cilt sorunu yaşıyorsanız markanın bu kremi, sizin için oldukça faydalı olabilir. Bütün vücutta kullanılabilen bu ürünü detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Purito %50 Centella Asiatica Özü İçeren Krem Yorumları

Purito %50 Centella Asiatica Özü İçeren Krem Yorumları

Purito markalı krem, %50 tropikal bitkilerden yapılan içeriğe sahiptir. 50 ml hacmi ile tüm vücudunuzda rahat bir kullanım imkanı sunar. Kaliteli ve dayanıklı dış ambalaj tasarımı ile yanınızda taşımaya müsaittir. Genellikle çeşitli cilt sorunlarına karşı kullanılan doğal içerikli kremin vücuda sürüldüğünde emilen yapıya sahip olması, kullananlardan tam puan almasını sağlar. Antibakteriyel destekli olmasıyla hijyenik bir içeriğe sahip olduğunu belli eder. Ciltteki problemleri önleyerek cildin görünümünü güzelleştirmeye yardımcı olur. İdeal kıvama sahip olan ürün, tek damlasıyla kolajen oluşumunu uyarır. Hem ergonomik ambalaj hem de ağır kokmayan yapısı bulunan Purito %50 Centella Asiatica özü içeren iyileştirici krem yorumları, gerçek müşterilerin deneyimlerini inceleme açısından oldukça önemlidir. Yorumlar sayesinde bu ürünün beğenilerini ve görsellerini inceleyebilir, kişisel bakım için yaptığınız alışveriş listenize güvenle ekleyebilirsiniz.

Purito %50 Centella Asiatica Özü İçeren Krem Fiyatı

Purito %50 Centella Asiatica Özü İçeren Krem Fiyatı

%50 Centella Asiatica özü içeren iyileştirici krem modeli, cildinizin kolayca temizlediği gibi bakım sunmasıyla da yoğun talep gören kişisel bakım malzemeleri arasında yer alır. 50 ml içeriği ve bitkisel olması sayesinde her yaş grubu tarafından kullanılabilir. Vücutta bulunan sivilce, akne ve diğer pek çok cilt sorunlarınızı gidermek için tercihleriniz arasında yer alabilir. Purito %50 Centella Asiatica özü içeren iyileştirici krem fiyatı modelin ambalaj tasarımı, 50 ml içeriği ve diğer pek çok özelliklerine göre belirlenir. 4 mevsim kullanımı olmasıyla beğeni kazanır. Kokusu olmayan içeriğiyle vücudunuzun güzelliğini ortaya çıkarmanızda size yardımcı olur. Kaliteli içeriği ile öne çıkan bu ürün, akne ve siyah nokta görünümlerinin oluşumunu engeller. Siz de cildinizi korumak ve güzelliğinizi ortaya çıkarmak isterseniz Trendyol sayesinde Purito %50 Centella Asiatica özü içeren iyileştirici krem satın alabilirsiniz.