puretech Yakut Su Arıtma Cihazı

10.999 TL

Ürün Bilgileri

puretech Yakut Su Arıtma Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Naturel Su Arıtma Cihazları Satıcı Ünvanı: NATUREL SU ARITMA CİHAZLARI İNŞAAT VE NAKLİYECİLİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630010637900016 Vergi Kimlik Numarası: 6300106379
    Bu ürün Naturel Su Arıtma Cihazları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6 Aşamalı filtreleme sistemi. Sofistike ve kompakt tasarımı ile mutfak tezgahı altında çok az yer kaplar. Mineral filtrasyon teknolojisi içerir. Sediment Filtre, su arıtma prosesinin ilk aşamasında yer almaktadır. Bu filtre sudaki çamur, pas, toz ve kum gibi partiküllerin sisteme girişini engellemek için kullanılan filtredir. 5 mikron üzerindeki tüm maddeleri tutar. GAC Granül Aktif Karbon Filtre, yaygın uygulama alanı, suyun içinde mevcut organik madde, renk, koku, tat ve klor giderimidir. Ancak burada, söz konusu olan sadece fiziksel bir süzme işlemi değildir. Aktif karbon sistemler, fiziko-kimyasal arıtma yapan sistemlerdir ve suyun arıtılması esnasında adsorpsiyon mekanizması işlemektedir. CTO Blok Karbon Filtre, 5 Mikron nominal filtrasyon özelliğine sahip olan bir filtredir. Arıtılacak su içerisindeki kloru, bulanıklığı, organik maddeleri, koku ve partikülleri ayrıştırır. Suyun tadını iyileştirir. Şebeke suyuna takıldığında hem suyun içerisindeki partikülleri tutar hem de bariz şekilde klor kokusunu alır. Post Karbon Tatlandırıcı Filtre, hindistan cevizi kabuğunun toz haline getirilmesiyle elde edilir. Tatlandırıcı filtre olarak da geçen post karbon filtre, su arıtma sisteminin son filtresidir. Önceki filtrelerde arıtılan ham suya rahat içilebilir yumuşak bir tat ve aroma vermektedir. Membran Filtre, çalışma mekanizması olarak milimetrenin on milyonda biri küçüklüğünde olan gözeneklere sahip olması ile suyu toksik ve kimyasal maddelerden arındırır. Mineral Filtre, suyun arıtma işlemi gerçekleştikten sonra suyun içeriğinde olması gereken ama sularımızda yeterli miktarda bulunmayan sodyum, potasyum ve özellikle kalsiyum gibi mineralleri suya ekler.

Ürün Özellikleri

  • Tip Tezgah Altı
  • Hacim 12 L
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver