Pure ND Pure&nd 750 ml Klozet Temizleyici - Ağır Kirler Için Güçlü Formül

98 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pure ND Pure&nd 750 ml Klozet Temizleyici - Ağır Kirler Için Güçlü Formül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PURE ND Satıcı Ünvanı: UĞUR ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0890533563
    Bu ürün PURE ND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı: Pure&ND Ağır Kirler İçin Klozet Temizlik Ürünü 750 mlÜrün Açıklaması:Evinizin en zorlu köşelerindeki hijyeni garanti altına almak için özenle formüle edilen Pure&ND Klozet Temizlik Ürünü, güçlü formülü ile klozet ve tuvalet giderlerindeki kireç taşı birikimlerini, inatçı lekeleri, tortuları ve çıkarılması zor kirleri etkin şekilde hızlıca temizler. Klozetinizi sadece temizlemekle kalmaz, içeriğindeki hoş parfüm sayesinde banyonuzu ferahlıkla doldurur. Seramik ve porselen yüzeyler üzerinde de güvenle kullanabilir ve parlaklık kazandırabilirsiniz.Özel Tasarım Ambalaj:Özel açılı ambalaj tasarımı sayesinde, klozetin en zor ulaşılan iç kısımlarına bile kolayca ulaşır ve derinlemesine temizlik sağlar.Kullanım Kolaylığı:Ürün kullanıma hazırdır
  • ekstra bir karışım veya seyreltme gerektirmez, böylece temizlik işlemlerinizi hızlandırır.Kapsamlı Temizlik Gücü:Siyah ve sarı lekeler başta olmak üzere, ağır kirler ve fayans arası kirleri gidermek için ideal bir çözümdür.Uzun Süreli Ferahlık:Temizlik sonrası banyonuzda uzun süre kalıcı, hoş ve ferah bir koku bırakır. Ortamınıza tazelik ve temizlik hissi katar.Güvenli Kullanım:Seramik ve porselen yüzeylere zarar vermeden, yüzeylerin doğal dokusunu koruyarak temizler.Faydaları ve Özellikleri:- Güçlü formül ile derinlemesine temizlik- Zorlu kireç ve kir birikimlerine karşı etkili- Özel açılı şişe tasarımı- Kullanıma hazır pratik kullanım- Kalıcı ve ferahlatıcı parfüm etkisi- Seramik ve porselen yüzeylere zarar vermez- Ekstra çaba gerektirmeden lekelerin kolayca çıkarılması- Fayans aralarındaki inatçı kirleri giderme- 750 ml avantajlı ekonomik boyKlozetinizi ve tuvaletinizi Pure&ND Ağır Kirler İçin Klozet Temizlik Ürünü ile temizleyin, hijyen ve tazelikten ödün vermeyin.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500 - 750 ml
Geri Bildirim Ver