Pure ND LOC Çok Amaçlı Temizlik 2 Adet

Çok Al, Az Öde!
1 x  273,17 TL
%5 indirim
2 x  259,51 TL
519,02 TL
%7 indirim
3 x  254,05 TL
762,14 TL
%10 indirim
4 x  245,85 TL
983,41 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pure ND LOC Çok Amaçlı Temizlik 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PURE ND Satıcı Ünvanı: UĞUR ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0890533563
    Bu ürün PURE ND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LOC Çok Amaçlı Temizleyici – 1000ml (1 Adet) Ürün Özellikleri ve Faydaları: - Üstün Leke Çıkarma Gücü: Zorlu lekeleri ve kirleri kolayca çıkartmak için özel olarak formüle edilmiş güçlü bileşenler ile zenginleştirilmiştir. - Çok Yönlü Kullanım: Mutfaktan banyoya, zeminlerden cam yüzeylere kadar evinizin her köşesinde güvenle kullanabileceğiniz çok amaçlı bir temizleyicidir. - Yoğun Konsantre Formül: Daha az ürün kullanarak daha büyük alanları temizlemenize olanak tanır ve böylece ekonomik bir kullanım sağlar. - Kolay Durulama Özelliği: Kalıntı bırakmadan durulanır ve temizlediği yüzeylerde lekesiz ve parlak bir görünüm bırakır. - Hızlı ve Etkili Temizlik: Kir ve yağları çabucak çözen güçlü formülü sayesinde, zamandan tasarruf ederek hızlı bir temizlik sağlar. - Güvenli Formül: Ağır kimyasallar içermez, evdeki yetişkinler, çocuklar ve evcil hayvanlar için güvenli bir temizleme seçeneği sunar. - Hoş Koku: Temizlik sonrası ortama taze ve hoş bir koku bırakır. - Biyolojik olarak Parçalanabilir: Çevreye zarar vermeden kolayca ayrışabilen bileşenler içerir. Teknik Özellikler: - Ürün Hacmi: 1000 ml - Paket İçeriği: 1 adet LOC Çok Amaçlı Temizleyici - Uygulama Alanları: Ahşap, seramik, plastik, paslanmaz çelik, cam ve daha fazlası - pH Dengesi: Ciltle uyumlu pH değerinde LOC Çok Amaçlı Temizleyici ile temizliğin kolay ve etkili yolunu keşfedin. Evinizin her köşesinde güvenle kullanabileceğiniz bu ürünle, temizliği bir üst seviyeye taşıyın. İlk kullanımdan itibaren farkı hissedeceğiniz bu eşsiz temizleyiciyi Pure&ND Çok Amaçlı Temizleyici: Konsantre ÇokAmaçlı Temizleyici bütün yıkanabilen veya silinebilen yüzeylerin temizliği içingüvenlidir. Güçlü formülü sayesinde evinizde ki tüm yüzeyleritemizlerken tozlardan arındırır ve zararlı kalıntılar bırakmaz. Evinizi etkilive hijyenik bir şekilde temizleyecek kadar güçlüdür ve aynı zamanda yumuşak birdokuya sahiptir. Elde temizlik uygulamaları için kullanabileceğiniz etkili venazik bir temizleyicidir. Kullanma Talimatları Genel Temizlik:Bir temizlik kovasının içinde 5 litre suya 30ml ürün ekleyiniz.Yüzeyleri yıkayın veya silinve gerekliyse kurulayın. Durulama gerektirmez.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver