Schwarzkopf 7-57 Krem Karamel X 2 Adet

209 TL

Ürün Bilgileri

Schwarzkopf 7-57 Krem Karamel X 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Jeftinn Gross Markt Satıcı Ünvanı: MUSA HAKAN DİNGİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3000392473
    Bu ürün Jeftinn Gross Markt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şimdi saçlar çok daha yumuşak, pürüzsüz ve müthiş parlak. Aloe vera özü, kaktüs özü ve jojoba yağı içeren ilk jel boya. http://henkel.xmlbankasi.com/image/data/resimler/gliss-nutribalance-makyaj-cantasi-hb-9465.jpg

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Pure Color 7-57 Krem Karamel x 2 Adet

Kadınlar sıkıldıklarında ya da değişim istediklerinde ilk olarak saçlarını değiştirme ihtiyacı duyabilir. Saçta büyük değişiklik meydana getiren ürünler arasında boyalar vardır. Kahve tonlarını sevenler, Pure Color 7-57 ile çarpıcı bir görünüm elde edebilir. Kahve ile karamelin birleşiminden oluşan bu renkle yüzünüze doğal ve canlı bir ifade kazandırabilirsiniz. Pure Color saç boyası 7-57 krem karamel rengiyle esmer, buğday tenli, beyaz tenli fark etmeden her cilde uyum sağlar. Özellikle beyaz tenli kişilerde boya ön plana çıkar. Renginin yanı sıra parlak duruşuyla da zarif görünmenize yardımcı olur. Oldukça popüler olan bu boya, kadınlar tarafından kullanılan ve sevilen ürünler arasında bulunur. Siz de ışıltılı bir görünüm için bu rengi tercih edebilirsiniz.

  • Bitkisel içerik
  • Mükemmel beyaz kapatma
  • Etkileyici ve ışıltılı renk

Bakımlı Görünüm İçin Pure Color Krem Karamel

Bakımlı Görünüm İçin Pure Color Krem Karamel

Her insan gibi kadınların da hayatının bir noktasında beyaz saçları çıkmaya başlar. Bununla başa çıkmak için saç boyası kullanılır. Bu süreçte saçlarınızı yıpratmayan bir boya kullanmanız oldukça önemlidir. Pure Color 7-57 krem karamel boya saçınızın rengini değiştirmesinin yanı sıra beyazları da etkili bir şekilde kapatır. Böylelikle motivasyonunuzu yükseltebilir ve bakımlı görünebilirsiniz. Boyanın içerisindeki maddeler her bir tele işlediği için ürün uzun süre saçta kalır. Suya dayanıklı yapısıyla Pure Color 7-57 kullananlar tarafından olumlu yorumlar alır. Uzun, kısa, dalgalı ya da düz saç tipi fark etmeksizin herkes rahatlıkla bu ürünü kullanabilir. Koyu tonlara sahip boya, özellikle sonbahar ve kış aylarında tercih edilir. Beyaz rengi ortadan kaldırmak ve ışıltılı saçlara sahip olmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürünü evde kendiniz kolaylıkla uygulayabilirsiniz.

Pure Color 7-57 ile Sağlıklı ve Yumuşak Saçlar

Pure Color 7-57 ile Sağlıklı ve Yumuşak Saçlar

Saç boyalarının içinde kullanılan amonyak, saçlara ve genel sağlığa zararlı bir maddedir. Pure Color 7-57 krem karamel, içeriğinde amonyaksız maddeler bulunduğu için organik özellik gösterir. Hem kaliteli hem sağlıklı saç boyası ile göz kamaştırabilirsiniz. Jel formdaki ilk boya olan Pure Color, evde saç boyamayı kolaylaştırır. Hızlı ve homojen karışan formülüyle boyama işlemi esnasında damlama ve bulaşma gibi problemleri önler. Aloe vera, kaktüs ve aquaxyl içeren doğal formülü sayesinde saça yoğun nem kazandırır, eşsiz yumuşaklık ve ışıltılı bir görünüm verir. Özellikle aquaxyl, içeriğindeki elektrostatikler sayesinde su moleküllerini muhafaza eden bir bileşendir. Bu teknoloji saçlarda yoğun nem etkisi sağlar. Pure Color 7-57 krem karamel x 2 adet saç boyası içerir. Böylelikle ekonomik olarak bütçenize katkı sağlayabilir, ürünleri uzun süre kullanabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Pure Color 7-57 Krem Karamel

Avantajlı Fiyatlarla Pure Color 7-57 Krem Karamel

Pure Color 7-57 krem karamel x 2 adet fiyatı ürünün içeriğinde kullanılan maddelere ve rengine göre belirlenir. Ancak fiyat aralığının her bütçeye hitap etmesi sayesinde müşterilerin ürüne sahip olması kolaylaşır. Saç boyası, dökülme problemine yol açmadığı gibi kökleri de doldurur. Böylelikle kısa bir süre için saç dökülmelerinin önüne geçebilirsiniz. Ürünün içeriğindeki jojoba yağı sayesinde yumuşak ve parlak saçlara kavuşabilirsiniz. Jojoba yağı, antibakteriyel özelliği sayesinde saç derisini temizlemeye yardımcı olur. Bu ürünün önemli avantajlarından biri de yüksek kapatıcılık özelliğidir. Her bir tele eşit oranda etki ederek orijinal rengin tamamen kapanmasını sağlar. Pure Color 7-57 krem karamel kullananlar yorumlarında ürünün avantajlarından bahseder. Kullanım şekli ve formül hakkında detaylı bilgi için de müşteri değerlendirmelerini okuyabilirsiniz. Bu kolay uygulanan ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.