PUNTO Eczacıbaşı Squa Lavabo Bataryası A42579

1.421,79 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

PUNTO Eczacıbaşı Squa Lavabo Bataryası A42579

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ankastrend Satıcı Ünvanı: SAYİTOĞLU YAPI MALZEMELERİ PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0756002598500018 Vergi Kimlik Numarası: 7560025985
    Bu ürün Ankastrend tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • A42579 PUNTO SQUA LAVABO BATARYASI
  • 5 Yıl Eczacıbaşı Artema Servis Garantili
  • Seramik Diskli Özel Kartuş
  • Krom Kaplama
  • Çıkış Ucu Uzunluğu :105 mm
  • Çıkış Ucu Yüksekliği : 88 mm
  • Su Girişi:G3/8' Yükseklik:155 MM
  • Punto, Eczacıbaşı Artema Tesislerinde Üretilmiştedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Krom
  • Garanti Süresi 7 Yıl
  • Materyal Krom
  • Spiral Durumu Yok
Geri Bildirim Ver

PUNTO Eczacıbaşı Squa Lavabo Bataryası A42579

Lavabo ve banyo bataryaları pek çok kişi tarafından kullanılan gerek özellikleri ile gerekse tasarımları ile değişiklik gösteren ürünlerdir. Evlerde ve ofislerde sıklıkla kullanılan ürün aynı zamanda geniş kullanım alanı sayesinde de çok sayıda alanda kullanılabilmektedir. Klasik ve sade tasarımları seven kullanıcıları olabileceği gibi modern çizgilere sahip olan lavabo bataryalarına ilgi duyan müşteriler de bulunması nedeniyle markalar geniş ürün çeşitliliğine sahiptir. Bataryalar pek çok marka tarafından üretimi yapılan ürünler arasında yer almaktadır. Kullanıcıların isteklerine göre standart olarak kabul edilen gümüş rengi tercih edilmesine karşın modern çizgiler ve farklılıkları seven müşteriler için siyah ve gri gibi renk seçenekleri de bulunabilmektedir. Punto squa lavabo bataryası model ve tasarımları ile dikkat çeken ürünler arasında yer almaktadır. Çeşitli tasarımlara sahip olan banyo bataryaları fiyatları ile de değişiklik gösterebilmektedir.

  • Rahat kullanım
  • Şık tasarım
  • Son teknoloji üretim

Punto Tarihçe ve Banyo Bataryaları

Artema, 1979 yılında kurulmuştur. 1983 yılında üretimlerine sıhhı tesisat armatürlerini ekleyen marka kısa sürede gelişim göstermesine ek olarak yenilikçi görüşleri sayesinde banyo aksesuarları üretimini de hız vermiştir. 4 farklı ürün kategorisinde üretimler yapan marka Türkiye’ye ek olarak Avrupa başta olmak üzere Amerika, Asya ve diğer kıtalara ürün ihracatı yaparak ülke ekonomisine de katkı sağlamaktadır. Yenilikçi üretim anlayışı sayesinde sürekli gelişim gösteren marka AR-GE çalışmaları ile de adından söz ettirmektedir. Alt markalarından birisi olan Punto ile de müşterilerine ürün çeşitliliği sunan marka Punto squa banyo bataryası tasarımları ile de pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Kullanılan üretim amaçlarını sürekli olarak geliştiren Artema markası ürünlerinin çoğunda ömür boyu kaplama garantisi vermektedir. Kalitesi ve dayanıklılığı ile adından söz ettiren bataryalardan birisi olan Squa serisi markanın üretimleri ile adından söz ettiren Punto markasının üretimlerinden bir tanesidir. Klasik tasarımlara sahip olmasına karşın içerisinde modern çizgilerde bulunduran ürün pek çok kişi tarafından lavabolarda rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Punto Squa Lavabo Bataryası A42579

Punto squa lavabo bataryası a42579 ile pek çok kişinin dikkatini çeken ürünler arasında yer almaktadır. Tasarımları ile dikkat çektiği kadar dayanıklılığı ve kalitesi ile de tercih edilen ürün renk seçeneklerine de sahiptir. Genel olarak gümüş renginde üretilen ve satışa sunulan squa serisi kullanım kolaylığı sunması nedeniyle de pek çok kişinin tercihleri arasındadır. Lavabo bataryası olması nedeniyle şık bir görünüme sahiptir. Lavabolarda rahatlıkla kullanılabilen ürün kontrolcüsü ile tek bir parçadan oluşmaktadır. Duvara gömme olmayan Squa serisi klasik severler tarafından sıklıkla tercih edilen Punto banyo bataryası modelleri arasında yer almaktadır. PUNTO Eczacıbaşı Squa Lavabo Bataryası A42579 PNT-SQ-LVB-4257 üretim sonrasında marka tarafından yapılan denetim ve testler sonucunda da kalitesini kanıtlamıştır. PUNTO Eczacıbaşı Squa Lavabo Bataryası A42579 kampanya dönemlerinde avantajlı fiyatlar yakalayabilirsiniz.

PUNTO Eczacıbaşı Squa Lavabo Bataryası A42579 Yorum

PUNTO Eczacıbaşı Squa Lavabo Bataryası A42579 yorum ve değerlendirmeleri Trendyol üzerinde bulunmaktadır. Marka ve ürün için farklı yorumlara sahip olan Kale, marka yorumlarında müşteri memnuniyeti ve ürün çeşitleri ile ilgili yorumlar alırken ürünleri ile ilgili yorumlarda kalite, tasarım, model, renkler ve kullanım gibi konular yer almaktadır. Punto squa lavabo bataryası olumlu yorumlar ve yüksek değerlendirme notlarına sahip olması nedeniyle de adından söz ettirmektedir. Yapılan yorumların olumlu oluşu ürünü satın almak isteyen diğer müşteriler tarafından da referans kabul edilmektedir. Belli fiyatlardan satışa sunulan PUNTO Eczacıbaşı Squa Lavabo Bataryası A42579 satın al seçeneği ile ürüne sahip olabilirsiniz. PUNTO Eczacıbaşı Squa Lavabo Bataryası A42579 indirim zamanlarını takip ederek de ürünü uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.