PUNTO Artema Solid S Banyo Batarya Plus 3c Tepe Duş Kolonu A45718

4.699 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

PUNTO Artema Solid S Banyo Batarya Plus 3c Tepe Duş Kolonu A45718

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYASYA YAPI Satıcı Ünvanı: ENGİN AYDOĞDU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1190464679
    Bu ürün AYASYA YAPI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Artema Solid S Banyo Bataryası A42444 Punto Plus 3C Robot , Yağmurlama, Tepe Duş A45718 Artema Solid S Banyo Bataryası A42444 Marka: Artema Seri İsmi: Solid S Ürün Kodu: A42444 Ürün Tanımı: Solid S Banyo Bataryası Teknik Özellikler : Montaj Tipi: Standart Ürün Özellikleri: Enerji Tasarruflu Çalışma Basıncı:0,5-10 Bar (tavsiye edilen 3-5 Bar) EPD: Evet Kaplama: Krom Kartuş: 35 mm Kartuş - Isı ve Debi Ayarlı Perlatör: Gizli Perlatör Renk: Krom Garanti Süresi: 10 yıl Plus 3C Plus Rain Tepe Duş Seti Kolonu A45718 : Ölçüler : El Duşu Çapı: 82 mm Tepe Duşu Çapı: 215 mm Spiral Uzunluğu: 150 cm Su tasarrufu: Özel debi regülatörü sayesinde el duşu max 12 lt/dk su akışı sağlarken, tepe duşu 18 lt/dk su akışı sağlar. Kireç Önlemi: El duşundaki silikon noozle biriken kirecin ufak bir el hareketiyle kolayca temizlenmesine ve ürünün uzun ömürlü olmasına olanak verir TS EN ISO 9001 TS 18001 TS EN ISO 14001 TS EN ISO 50001 Ürünlerimiz için, taşıma sırasında oluşabilecek tüm olumsuzluklar göz önüne alınarak paketlemesi yapılmaktadır. Lojistik firmasına verilen ürünlerin sizlere ulaşma süresi bulunduğunuz il ve ilçelere göre değişiklik göstermektedir. Ürünleri teslim aldıktan sonra, hasarlı ürün ile ilgili hasar tespit tutanağı tutulması durumunda ürün değişimi ve iadesi yapılmaktadır. Aksi takdirde ürünlerin iadesi ve değişimi yapılmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Krom
Geri Bildirim Ver