Puly Caff Pulycaff 900 gr Toz Puly Milk 1lt Solüsyon Deterjan

860,48 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
905,86 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Puly Caff Pulycaff 900 gr Toz Puly Milk 1lt Solüsyon Deterjan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KÜÇÜKBAKKAL Satıcı Ünvanı: ME YA GIDA VE İÇECEK DAĞITIM PAZARLAMA TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613058291400010 Vergi Kimlik Numarası: 6130582914
    Bu ürün KÜÇÜKBAKKAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Puly Milk 1000ml Espresso makinelerinin süt köpürtme çubuğunda kalan süt artıklarının temizlenmesi, hijyen, tat ve makinenizin ömrü için çok önemlidir. Puly Milk hem kullanım kolaylığı hem de temizlik gücü ile en çok tercih edilen markadır.Her ne kadar anlık temizliğine dikkat ediyor olsanız da süt köpürtme borularının içinde bir miktar süt kalmasını engellemek imkansızdır. Süt yapısı gereği kalıntılarıyla ciddi sağlık tehditi haline gelebilir. Bu sebeple temizliği çok daha kritiktir.1 litre (20 kullanımlık) olan Pulymilk´in kullanım şekli çok basittir:- 50 ml pulymilk´i 1 litre temiz ve oda sıcaklığında olan suya ekleyiniz.- Kahve makinenizin kullanma kılavuzunda özel bir temizlik işlemi bulunmuyorsa sütlü bir kahve yapıyormuş gibi bir menüye basınız ve süt yerine bu solüsyonu çekmesini sağlayınız.- Solüsyon bitene kadar bu işlemi tekrarlayabilirsiniz.Buhar çubukları için de yine bu solüsyon kullanılabilir ve buhar çubukların iç kısmına nüfus etmesi için buhar vanasını solüsyon içersindeyken açıp kapatma işlemi yapılmalıdır (solüsyon buhar çubuğunun içine çekilecektir bu işlem ile) Puly Caff Toz 900 Gr Kişisel (Ev Tipi) veya Endüstriyel tip espresso makinelerinin periyodik temizliklerinde uygulanan temizleyicidir. NSF onaylı (insan sağlığına ve metal alaşıma zarar vermiyor) Puly Caff ile espresso makinesinde meydana gelen yağları, espresso parçacıklarını (telve) ve kireç ile kirli kokuları giderebilir ve uzun ömürlü kalmasını sağlar. Günde 10 dakikanızı espresso makinesi temizliğine ayırarak, makinanın ömrünü 2-3 katına arttırabilir, bununla birlikte her gün aynı kalitede Kahve yapabilirsiniz (temiz olmayan makinelerden çıkan Espresso’ların tadı acılaşır). Espresso makinenizin periyodik bakımları esnasında, grup başları kahve yollarını temizlemek amacı ile kullanılır. Kullanım sıklığınıza ve kahve makinenizin ne kadar kirli olduğuna bağlı olarak, ortalama 10/15 gr Puly Caff temizleme tozu ile her bir grup başı temizlenir ve durulanır.
Geri Bildirim Ver