Pullsar Ice Dragon 15.7 W/mk 2 gr Yüksek Performans Ve Iletken Termal Macun!

370 TL

Ürün Bilgileri

Pullsar Ice Dragon 15.7 W/mk 2 gr Yüksek Performans Ve Iletken Termal Macun!

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Deniport Satıcı Ünvanı: ULAŞ YUMURTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1544558064200001 Vergi Kimlik Numarası: 9840045510
    Bu ürün Deniport tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pullsar Ice Dragon Termal Macun 15.7 W/mk Nanografen teknolojisi sayesinde en yüksek iletkenliğe ulaşan kimyasal bileşikten oluşur. Grafenin Elektron hareketliliği silikondan 100 kat elmastan 2 kat fazladır, macunun güçlendirilmiş içeriği sayesinde ise elektriksel iletkenliği ortadan kaldırılmıştır. Ki grafenin saf halde ısı iletkenliği 5000 w/mk'dır. Ice Dragon Maximum yüke giren GPU ve CPU lar için biçilmiş kaftandır. %98.8 saf mikronize grafen tozu kullanan nihai formülasyona ulaşana kadar iki düzineden fazla farklı nanoparçacık kombinasyonundan geçti Grafen mükemmel bir ısıl iletkendir. Isıl iletkenliği nanotüpler, grafit ve elmastan daha yüksektir(5000 W/m.K ‘den daha fazla). Grafit, ısıyı her yöne iletir yani izotropik bir iletkendir. Ice Dragon termal macun metal içermez ve iletken değildir, bu da kısa devre riskini ortadan kaldırır ve CPU ve VGA kartına daha fazla koruma sağlar. Isı İletkenliği:15.7W/m-k, karbon parçacıklarından oluşur ve son derece yüksek ısı iletkenliğine sahiptir. CPU veya GPU tarafından üretilen ısının etkin bir şekilde dağıtılmasını sağlar. Ice Drgon termal macun ideal kıvama sahiptir, elektriği iletmeyen ve korozyona uğramayan termal gres yağıdır, her türlü soğutucu ile güvenle kullanılabilir ve yeni başlayanlar için bile kullanımı çok kolaydır. Metal ve silikon termal iletken yapıştırıcıların aksine zamanla taviz vermez. Paket içeriğindeki spatula uç sayesinde kullanımı kolaylaştırır ve tasarruf sağlar.
Geri Bildirim Ver