Pulko History 1970 100 Çeşit Damgalı Tematik Dinazorlar Koleksiyon

144,99 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Pulko History 1970 100 Çeşit Damgalı Tematik Dinazorlar Koleksiyon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pulko Market Satıcı Ünvanı: MUSTAFA CAN BAHADIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4420943091600013 Vergi Kimlik Numarası: 1310553285
    Bu ürün Pulko Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PULKO HistorY 1970 100 Çeşit Damgalı Tematik (İnce, Jelatinli Paket) (YENİ) (Dinazorlar) 100 adet birbirinden tamamen farklı %100 orijinal basıldığı ülkelerin postahanelerinden bir bir toplanarak oluşturulmuş bu koleksiyonlar, başlangıç ve orta profesyonel koleksiyoncular için mükemmel bir parçadır. 29 farklı tema seçeneği
  • 1- Hayvan Temalı Pullar 2- Evcil hayvan Temalı Pulları 3- Sanat Temalı Pullar 4- Vahşi Hayvan Temalı Pullar 5- Çiçek Temalı Pullar 6- 4 Ayaklı Hayvan Temalı Pullar 7- Kelebek & Güve Temalı Pullar 8- Havacılık Temalı Pullar 9- Otomobil & Motorsiklet Temalı Pullar 10- Mimari ve Sanat Temalı Pullar 11- At Temalı Pullar 12- Kedi & Köpek Temalı Pullar 13- Kuş Temalı Pullar 14- Ünlü Kişi Temalı Pullar 15- Böcek & Örümcek Temalı Pullar 16- Tren Temalı Pullar 17- Uçak Temalı Pullar 18- Gemi & Tekne Temalı Pullar 19- Vahşi Kedi Temalı Pullar 20- Taşımacılık Temalı Pullar 21- Futbol Temalı Pullar 22- Dinazor Temalı Pullar 23- Spor Temalı Pullar 24- Kış Olimpiyat Oyunları Temalı Pullar 25- Yaz Olimpiyat Oyunları Temalı Pullar 26- Tablo Temalı Pullar 27- Mantar Temalı Pullar 28- Balıklar ve Deniz Hayatı Temalı Pullar 29- Uzay ve Uzay Hayatı Temalı Pullar Yukarı da ki temaların içerisinden 100 adet konusuna ait damgalı pul çıkmaktadır, bir miktar pul ön yüzüne yerleştirilen A4 kağıdın üzerine hafif biçimde yapıştırılma usulü tutturulmuştur. Kolaylıkla çıkartılabilmektedir. Ancak yine de yapışık olmayan pulları ayırdıktan sonra, yapışık olanları da kurtarabilmek için en eski ve sağlıklı yöntem olan yıkama yöntemi ile geriye kalan pulları kurtarabilirsiniz. Bunun için önce bir leğene hafif ılık (oda sıcaklığında) su hazırlayınız, daha sonrasında bu A4 kağıdın üzerine hafif olarak yapışık duran pulları A4 kağıdı ile beraber suyun içerisine bırakınız, 10 ila 15 dk. içerisinde kendini bırakacaktır, bazen çok daha hızlı bırakabilmektedir, bu sebepten başında beklemenizi ve kendini bırakan pulları fazla bekletmeden bir gazetenin üzerine almanızı tavsiye ederiz. Akabinde gazetenin üzerinde kurtardığınız pullar kurumaya terk edilir. Yaklaşık olarak 4 ila 5 saat içerisinde kuruma işlemi gerçekleştikten sonra, oldukça kalın bir kitabınızın arasına bu kurumuş olan pullarınızı herhangi oluşmuş olabilecek bir kırışıklığını gidermek için yerleştiriniz. Ve bu kitabın arasında da 1 gün kadar saklayınız. Üzerine ekstra kitap veya ağırlık koymayınız çünkü orijinal halinden daha da presli bir forma sokmak istememekteyiz. Olabildiğince orijinal haline getirmeye çalışmaktayız. Dediğimiz gibi bu eski tekniği de sizlere kısaca izah ettiğimize göre şimdiden bol keyifli koleksiyonlar dileriz, sevgiyle. Keyifli Koleksiyonlar :)

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver