Pubg (papci) Oyun Konsolu Tetik Fanlı (android Uyumlu)

299 TL

Ürün Bilgileri

Pubg (papci) Oyun Konsolu Tetik Fanlı (android Uyumlu)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAYMAK İLETİŞİM Satıcı Ünvanı: RAMAZAN KAYMAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5390720773
    Bu ürün KAYMAK İLETİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PUBG (papci) OYUN KONSOLU TETİK FANLI (A++ kalite)

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Jopus Telefon Tutucu PUBG Oyun Konsolu Tetik Fanlı (Android Uyumlu) Fiyatı - Trendyol

Teknolojinin gelişmesi ile elektronik cihazlar aracılığıyla oyunlar keyifli ve kolay bir hal alır. PUBG (Papci) oyun konsolu tetik fanlı Android cihazlar ile uyumlu çalışır. Oyun sırasında hareket kabiliyetini maksimum seviyeye çıkararak verim elde etmenizi sağlar. Hassas bir şekilde çalışması için özenle üretilir. PUBG oyun konsolu tetik fanlı olduğu için cihazınızın ısınmadan soğumasını sağlar, böylece kasılmalar yaşanmaz. Kaliteli ve dayanıklı olduğundan uzun süreli kullanabilirsiniz. Ürün kompakt boyuttadır ve taşınması kolaydır. Cihazı sabitler, düşmesini ve kaymasını engeller. 4 parmağınızı etkin bir şekilde kullanabilmenizi sağlar. Fanlı tetik telefonla uyumlu şekilde çalışarak oyun vaktini keyifli hale getirir. Cihaza kolaylıkla adapte olur, böylece konforlu bir şekilde oynayabilirsiniz. Ürünün öne çıkan özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Cihazın soğumasını sağlayan fan
  • Maksimum hareket kabiliyeti
  • Kompakt boyutuyla kolay taşıma

Taşınabilir PUBG Konsol Fanlı Özellikleri

Taşınabilir PUBG Konsol Fanlı Özellikleri

PUBG konsol fanlı olduğu için cihazın kasılmasının ve çok ısınmasının önüne geçer, hızlıca soğumasını sağlar. Bu sayede konforlu bir şekilde PUBG oynayabilirsiniz. PUBG fanlı konsol hafif ve kompakt boyuttadır. Kampta, okulda, evde, iş yerinde, piknikte, seyahat ederken yanınızda taşıyabilirsiniz. Fanlı tetik cihazınıza uyum sağladığı için adaptasyon sorunu yaşamazsınız. 4 parmakla oynama deneyimi yaşayabilirsiniz. Cep telefonunuzu sabitlediği için düşme, kırılma, kayma gibi sorunlar oluşmadan keyifle oynayabilirsiniz. Tetik sağladığı üstün hareket kabiliyeti ile performansınızı yükseltir. PUBG (Papci) oyun konsolu tetik fanlı (Android uyumlu) Jopus oyun konsol tetik tuşlarının duyarlılığı çeşitli testlere tabi tutulduktan sonra müşteriye sunulur. Kaliteli bir şekilde üretilen bu ürünün kullanım ömrü uzundur. Üstün hassasiyete sahip olan bu konsol sayesinde üstün performans sergileyebilirsiniz. Herhangi bir kronik sorun yaşamadan konforlu şekilde oynayabilirsiniz.

Kaliteli PUBG Fanlı Konsol Değerlendirmeleri

Kaliteli PUBG Fanlı Konsol Değerlendirmeleri

PUBG (Papci) oyun konsolu tetik fanlı (Android uyumlu) Jopus kullananlar ürünün kalitesi ve kompakt özelliği ile istedikleri yerde her an eğlenebilir. Cihazınıza kolayca uyum sağlayarak iyi bir şekilde sabitlenen bu ürünü düşme, kırılma, çizilme gibi olası hasarlara karşı önlem olarak da kullanabilirsiniz. Sahip olduğu bakır teller sayesinde yüksek hassasiyet gösteren konsol cihazınızı kasmadan konforlu ve kaliteli bir oyun deneyimi yaşatır. Telefonunuzu sabitlemesi sayesinde 4 parmağınıza birden yüksek hareket kabiliyeti sağlar. Bu özelliği performansınızı artırmanıza olanak tanır. PUBG (Papci) oyun konsolu tetik fanlı (Android uyumlu) Jopus yorumları müşterilerin deneyimlerini bildirir ve bu değerlendirmeler ürünü satın almak isteyenler için bilgi verici olabilir. Telefonlarda kullanım esnasında yaşanan ısınmayı önlemek için kullanabileceğiniz fanlı konsol sayesinde PUBG saatlerinizi keyifli hale getirebilirsiniz.

PUBG (Papci) Oyun Konsolu Tetik Fanlı Uygun Fiyatlarla

PUBG (Papci) Oyun Konsolu Tetik Fanlı Uygun Fiyatlarla

PUBG (Papci) oyun konsolu tetik fanlı (Android uyumlu) Jopus kompakt yapısıyla oldukça hafif bir üründür. Dilediğiniz yerde PUBG oynama imkanı sunar. PUBG (Papci) oyun konsolu tetik fanlı (Android uyumlu) Jopus fiyatları ürünün malzemesi, özellikleri gibi etkenler değerlendirilerek belirlenir. Cep telefonunuzla uyum göstererek keyifli vakit geçirmenize olanak tanır. Hareketlerinizi kısıtlamaz, aksine size ekstra hareket kabiliyeti sağlar. Aynı zamanda fanıyla ısınmaların önüne geçer. Böylece cihazınız kasılmadan keyifli bir etkinlik deneyimi yaşatır. PUBG oyun konsolu fiyat belirlenirken ürünün tasarımı ve cihazla uyumu da göz önüne alınır. Cep telefonunuzu hiçbir sorun yaşamadan ürünle sabitleyebilirsiniz. Bu sayede oyun esnasında kayma olmaz ve konfor sağlar. Sabitlenen cihaz kayıp düşmez, kırılmaz ve çizilmez. Böylece oluşabilen hasarların da önüne kolayca geçebilirsiniz. Siz de PUBG oynarken rahat etmek için fanlı tetik konsolu tercih edebilirsiniz.