PSGT 90*40 Cm Oyuncu Gamepad Siyah Oyuncu Mousepad

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
94,99 TL

Ürün Bilgileri

PSGT 90*40 Cm Oyuncu Gamepad Siyah Oyuncu Mousepad

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PSGT Satıcı Ünvanı: PSG ULUSLARARASI DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733078328200001 Vergi Kimlik Numarası: 7330783282
    Bu ürün PSGT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gaming mouse pad, oyunlar için kullanılmaya uygun olarak tasarlanmıştır. Geniş yüzeyi sayesinde hareket özgürlüğünü maksimuma çıkarır. Siyah mouse pad, şık bir görünüm sunar.
  • Gaming mouse pad 90 x 40 cm ölçülerine sahiptir.
  • 40x90 mouse pad RGB aydınlatma tipine sahip değildir..
  • Oyuncu mouse pad 90x40, kaymaz suni deri üstüne lamine edilmiş özel kumaşı ile kolay kullanım imkanı sunar.
  • PSGT mouse pad ile lazer farelerin imleç sekmesi sorunu yaşamadan kullanılabilmesi mümkün olur.
  • PSGT Xxl 90x40 cm oyuncu mousepad siyah renk seçeneğinin yanı sıra kenarlarında bulunan dikiş özelliği ile de şık bir tasarım örneğidir. Kenarlarına yapılan dikiş aynı zamanda modelin dayanıklılığını da artırır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • RGB Aydınlatma Yok
Geri Bildirim Ver

PSGT Oyuncu Mousepad Dikişli XXL 90x40 cm Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Birçok teknolojik aksesuar oyunculara özel olarak üretilir. PSGT XXL 90×40 cm dikişli oyuncu mousepad de bu ürünlerdendir. Oyun oynarken kaliteli bir mousepad kullanmak çok önemlidir. Oyuncu mouse’u satın alsanız bile mousepad esas performans belirleyicidir. XXL dikişli oyuncu mousepad sayesinde oyunlarda üstün performans gösterebilirsiniz. Dayanıklı bir ürün olan PSGT XXL kauçuk taban oyuncu mousepad çift dikişlidir. Bu sayede mousepad’in alt yüzeyinde kauçuk taban ve üstündeki kumaş yüzey birbirine çok iyi bir biçimde tutturulur. Kullanıcı memnuniyetini ön planda tutan PSGT marka, ürünlerini belirli kalite standartlarına uyarak üretir. PSGT XXL 90x40 cm dikişli oyuncu mousepad yorumlarının olumlu olmasıyla da öne çıkan bir üründür. Ürün ayrıca 6 ay üretici firma olan PSGT tarafından garantilidir.

  • Oyunculara Özel Üretim XXL Dikişli Oyuncu Mousepad
  • Kauçuk Taban XXL Dikişli Oyuncu Mousepad
  • 90x40 cm Ölçülü XXL Dikişli Oyuncu Mousepad

Psgt Xxl 90x40 Cm Dikişli Oyuncu Mousepad Özellikleri Neler?

Psgt Xxl 90x40 Cm Dikişli Oyuncu Mousepad Özellikleri Neler?

PSGT XXL 90×40 cm dikişli oyuncu mousepad ürününün öne çıkan birden fazla özelliği mevcuttur. Bunlardan ilki PSGT XXL dikişli siyah oyuncu mousepad’in sahip olduğu kauçuk tabandır. Sahip olduğu kaliteli kauçuk taban sayesinde mouse’u ne kadar hızlı hareket ettirirseniz ettirin, mousepad asla masadan kaymayacaktır. PSGT XXL 90×40 cm dikişli oyuncu mousepad’in bir diğer özelliği ise sağlam dikişlere sahip olmasıdır. Dikişlerinin sağlamlığı sayesinde ürünü uzun yıllar kullanabilirsiniz. Ürün yıkanabilir yapıdadır. Mouse kullanırken elleriniz terleyebilir bu da mousepad’in kirlenmesine neden olur. Bu durumda PSGT XXL 90×40 cm dikişli oyuncu mousepad’i kolaylıkla sabunlu su ile yıkayabilirsiniz. Ürünü ıslak ya da alkollü mendille temizlemeniz de mümkündür. Bu noktada dikkat etmeniz gereken en önemli şey çamaşır suyu kullanmamaktır. Çamaşır suyu ürünün rengine ve yapısına zarar verebilir.

Psgt Xxl 90x40 Cm Dikişli Oyuncu Mousepad Ergonomik mi?

Psgt Xxl 90x40 Cm Dikişli Oyuncu Mousepad Ergonomik mi?

PSGT XXL 90×40 cm dikişli oyuncu mousepad ergonomik kullanım sağlamak amacıyla tasarlanır. Ürün, kullanım sırasında bileğinizi ya da elinizi rahatsız etmez. Uzun süreli kullanımlar için dayanıklı olacak şekilde üretilir. Buna ek olarak bilgisayar başında geçirdiğiniz uzun zamanlarda da elinizi terletmeyen ve tahriş etmeyen yapıya sahip bir üründür. Bu gibi özellikleri sayesinde PSGT XXL 90×40 cm dikişli oyuncu mousepad kullanıcılar tarafından oldukça beğenilir. PSGT XXL 90×40 cm dikişli oyuncu mousepad aynı zamanda ideal boyutlara sahiptir. Birçok masaya uygun olacak şekilde tasarlanır ve ek yer kaplamaz. Mouse kullanırken dikeyden ziyade genellikle yatay hareket daha sık yapılır. PSGT XXL 90×40 cm dikişli oyuncu mousepad ürünü bu düşünülerek tasarlanır. Yatay uzunluğu daha fazla olan mousepad’in ölçüleri de rahat kullanımı destekler orandadır.

Psgt Xxl 90x40 Cm Dikişli Oyuncu Mousepadi Kimler Alır?

PSGT XXL 90×40 cm dikişli oyuncu mousepad oyunculara özel üretilen ekipmanlar kategorisinde yer alır. Bu yüzden ürünü genellikle oyuncular ve e-sporcular tercih eder. Fakat geniş bir mousepad olması nedeniyle diğer alanlarda da kullanılabilir. Çalıştığınız bilgisayar masanız büyükse ve daha geniş bir mousepad’e ihtiyaç duyuyorsanız PSGT XXL 90×40 cm dikişli oyuncu mousepad, gereksinimlerinizi karşılayacaktır. Dayanıklı ve uzun ömürlü bir ürün olmasından ötürü PSGT XXL 90×40 cm dikişli oyuncu mousepad günlük kullanım için de uygundur. Bilgisayar başında uzun vakitler geçiriyorsanız mousepad ihtiyacınızı karşılamak için oldukça uygundur. Ürünün sahip olduğu kaliteli kumaş sayesinde mouse kullanırken bileğiniz acımaz ya da incinmez. PSGT XXL 90×40 cm dikişli oyuncu mousepad cildinizi tahriş etmeyecek bir yapıdadır; alerjen içermez. İster oyun için ister günlük kullanım için, gönül rahatlığıyla PSGT XXL 90×40 cm dikişli oyuncu mousepad tercih edebilirsiniz.