Proware Sarı 2'li Telsiz 6-8 km ELDE TAŞIMA BELE TAKMA APARATI YOKTUR

1.900 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Proware Sarı 2'li Telsiz 6-8 km ELDE TAŞIMA BELE TAKMA APARATI YOKTUR

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EKO-EKOL Satıcı Ünvanı: MESUT ALPARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3941869774800001 Vergi Kimlik Numarası: 0560137033
    Bu ürün EKO-EKOL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • * İLETİŞİM ARALIĞI: 6-8 KM * İLETİM GÜCÜ: 0.5W * 8 DAR BANTLI KANAL * KANAL TARAMA * ÇİFT KANALLI SUSTURMA * OTOMATİK GÜÇ TASARRUFU * 10 ÇEŞİT ÇAGRI MELODİSİ TONU * ADET AAA PİL İLE ÇALIŞIR * KULAKLI İLE ÇALIŞABİLME KULAKLIK DAHİL DEĞİL BİR TELSİZDE BELE TAKMA KLİPSİ EKSİKTİR. Proware Sarı 2'li Telsiz 6-8 km Ürün Özellikleri Adet: 2Marka: ProwareModel: ZIT-5Gösterge: VarRenk: Sarı Ayrıntılar Proware Sarı 2'li Telsiz 6-8 km PMR 446MHZ 38 CTCSS ve 83 DCS alt kanalı her kanal için lletim gücü: 0.5W iletişim aralığı: 6-8KM (açık alanda) 8 dar bantlı kanal Kanal tarama Kulaklık ile kullanma özelliği (Kulaklık dahil değildir.) Aydınlatmalı ekran • Çift kanallı monitör Otomatik susturma Otomatik güç tasarrufu Tuş sesi özelliği Tuş kilidi işlevi Roger bip açık / kapalı seçimi 10 çeşit çağrı melodisi tonu Dahili VOX işlevi (3 düzey ses seviyesi) Zaman aşımında otomatik kapanma Pil kapasitesi göstergesi Düşük güç alarmı işlevi İkili güç seçeneği 1 telsiz, 4 adet AAA şarj edilebilir pil ile çalışır. (Piller dahil değildir.) Usb kablosuyla piller şarj edilebilir. Kablo dahildir. (103)

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver