Protonust Taşınabilir Şarjlı LED kamp lambası Kırılmaz aydınlatma fener tipi su geçirmez Lamba

228,11 TL

Ürün Bilgileri

Protonust Taşınabilir Şarjlı LED kamp lambası Kırılmaz aydınlatma fener tipi su geçirmez Lamba

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Avantaj sepeti Satıcı Ünvanı: ERDOĞAN ÇERİBAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3751311227200001 Vergi Kimlik Numarası: 2420237474
    Bu ürün Avantaj sepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1. Açık hava için ortam ekleyin:Bu LED kamp lambası ile dış mekan deneyiminizi geliştirin. Açık hava etkinlikleri için ideal hale getiren dayanıklı ve hafif bir tasarıma sahiptir. Lamba, uzun ömürlü performans sağlayan kazara damlalara dayanabilir. 2. Uygun asılı seçenekler:Yerleşik asılı kanca ve taşınabilir kılıf ile bu açık çadır lambası çok yönlü asılı seçenekler sunar. İhtiyacınız olan her yerde aydınlatma sağlamak için tutamak ile kolayca taşıyabilir veya bir çadır veya ağaç dalından asabilirsiniz. 3. Yüksek parlaklık aydınlatma:Bu asılı el fenerinin yüksek parlaklıkta LED çekirdeği, tüm kamp alanını aydınlatan sıcak ve yumuşak bir ışık sağlar. Kamp maceralarınız sırasında rahat ve davetkar bir ortamın tadını çıkarın. Lamba geniş bir kapsama alanı sağlayan geniş bir ışın açısı sunar. 4. Çoklu aydınlatma modları:Çeşitli ortamlara uyacak şekilde farklı aydınlatma modları arasında geçiş yapın. Açık hava etkinlikleri için parlak ışığa veya rahat akşamlar için daha yumuşak bir parlaklığa ihtiyacınız olsun, bu kamp feneri parlaklığı tercihinize göre ayarlamanızı sağlar. 5. Long-uzun ömürlü pil ömrü:Taşınabilir kamp lambası, genişletilmiş aydınlatma süresi sağlayan yerleşik büyük kapasiteli şarj edilebilir pil ile birlikte gelir. Zorlu hava koşullarında bile hızlı ve verimli bir şekilde şarj edilmesine izin veren görünür tip-c hızlı şarj arayüzü kullanılarak rahatça şarj edilebilir. Lamba, açık hava maceralarınız boyunca güvenilir arkadaşınız olacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Özellik Şarj edilebilir
Geri Bildirim Ver