Protherm Kablosuz On Off Oda Termostatı Rf6001

2.200 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Protherm Kablosuz On Off Oda Termostatı Rf6001

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NET ISI MÜHENDİSLİK Satıcı Ünvanı: NET ISI MÜHENDİSLİK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631002623200016 Vergi Kimlik Numarası: 6310026232
    Bu ürün NET ISI MÜHENDİSLİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Protherm Kablosuz On Off Oda Termostatı BAYİİDEN FATURALI AYNI GÜN KARGO Protherm Markası Bilindiği Üzere Vaillant Ek Markası Olup Kalite İtibariyle Demirdöküm RF6001 modeli ile birebir özellikte hatta görünüm olarak da tamamen aynıdır denilebilir. Protherm Kablosuz Oda Termostatı On / Off özelliktedir. Kurulumu ve Kullanımı Kolaydır. Yaşam alanınızdaki sıcaklığı ayarlayarak aylık %30 lara kadar tasarruf sağlamanıza yardımcı olur. PROTHERM RF6001 KABLOSUZ ODA TERMOSTATI ÖZELLİK VE AÇIKLAMALAR: LYNX, LEOPAR modeli ile uyumludur. Protherm LOG Kablosuz Oda Termostatı Bu ürün sadece Protherm LYNX, LEOPAR yeni modeli ile uyumludur. İlgili ürünün kombinize uyumlu olup olmadığını444 89 89 nolu Protherm Müşteri Hizmetlerinden daha detaylı öğrenebilirsiniz! Kablosuz oda termostatı, termostat ile oda sıcaklığını ölçerek, kullanıcının isteğine göre kombinin çalışmasını otomatik olarak ayarlar. Termostat ve Alıcı, tek yönlü olarak radyo frekansı ile haberleşir. Çalısma Frekansı: 868 MHz. Çalısma Voltajı: Termostat 3V (2x1.5v AA Pil), Alıcı 24VDC (Kombi ana karttan) Sıcaklık Hata: ± 0,2 °C Sıcaklık Duyarlılık: ± 1 °C LCD ekran
  • * Normal çalısma esnasında, mevcut oda sıcaklığını gösterir. * Kodlama basarılı olarak tamamlandıktan sonra, frekans kanalını gösterir. * Sıcaklık düzeltmesinden sonra düzeltilmis sıcaklığı gösterir. * Sıcaklık ayarı sırasında, ayarlanan sıcaklık değerini gösterir. Alıcının uç bağlantılarını yetkili servisi yapar. DİKKAT ! ÜRÜN TESLİM ALINDIKTAN SONRA MONTAJ VE KURULUM İÇİN PROTHERM 444 89 89 DESTEK HATTINI ARAYARAK KURULUMU GERÇEKLEŞTİREBİLİRSİNİZ. KURULUM VE MONTAJ TÜM MARKA YETKİLİ SERVİSLERİNDE OLDUĞU ÜZERE ÜCRETLİDİR.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kablosuz
Geri Bildirim Ver