Promani Matte Takma Tırnak Kiti Bej

209 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
250 TL'ye %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
263,90 TL
550 TL'ye %6 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
260,21 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Promani Matte Takma Tırnak Kiti Bej

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: IMG 20 Satıcı Ünvanı: IMG 20 İLETİŞİM TELEKOMÜNİKASYON OTOMOTİV KONFEKSİYON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0465109398000001 Vergi Kimlik Numarası: 4651093980
    Bu ürün IMG 20 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğal tırnağınızın boyuna en uygun takma tırnağı seçiniz. Kutudan çıkan manikür çubuğunu kullanarak nazikçe tırnak etlerinizi geri itiniz.aplikatör çubuğunu seçtiğiniz takma tırnağın üstünek koyunuz ve yeterli miktarda tırnak yapıştırıcısını takma tırnağın arka tarafına sürünüz.takma tırnağı doğal tırnağınızın üstüne tırnak etinin hizasına 45 derecelik açı ile gelecek şekilde koyunuz ve yavaşça üstüne gelecek şekilde açıyı düşürerek tam üstüne kapatınız.tırnağın üstüne bastırmayın.takma tırnak 10 - 15 dk içinde kuruyacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver

Promani Matte Takma Tırnak Kiti Bej ile Çarpıcı Tırnaklar

Uzun tırnaklar özellikle oje sürüldüğünde oldukça şık ve güzel görünmektedir, ancak tırnak uzatmak herkesin tercih ettiği bir seçenek olmayabilir. Uzun tırnaklar hoş görünse de elleri kullanma açısından bazen konforsuz bir kullanıma sahip olabilir. Bazı durumlarda da tırnaklar sürekli güçlü kalmaz ve kırılmalar yaşanabilir. Böyle durumlarda devreye takma tırnaklar girmektedir. Tırnağınıza manikür yaptırmadıysanız, ojeniz soyulduysa veya tırnağınız kırıldıysa takma tırnak sizi kurtarabilir. Kullanımları pratik olan takma tırnakların tek renklisinden çok renklisine, desenlisinden desensizine veya tek kullanımlık ve uzun süreli kullanımlık birçok çeşidi bulunur. Bazı takma tırnaklar kendinden yapışkanlı olurken bazılarının ise kendilerine özel yapıştırıcıları mevcuttur. Eğer siz de sade bir takma tırnak arıyorsanız Promani Matte takma tırnak kiti bej ürününü deneyebilirsiniz.

  • Güçlü Tırnak Yapıştırıcı
  • Bej Renkli
  • Takma Tırnak Kiti

Promani Matte Takma Tırnak Kiti Özellikleri

Protez tırnaklar takılırken dikkat edilmesi gereken püf noktalar sayesinde kusursuz bir görünüm elde edebilirsiniz. Öncelikle tırnaklarınızda eski bir oje varsa aseton yardımıyla tamamen temizlemelisiniz. Ojeli tırnaklar takma tırnakların yapışmasına engel olabilir. Bu yüzden takma tırnaklar daha kolay düşebilir. Aseton kullandıktan sonra tırnaklarınızı iyice yıkayıp kurutmalısınız. Aksi halde aseton içerisindeki kimyasallar tırnak yapınızı zedeleyebilir. Tırnaklarınızı duruladığınız suya duş jeli veya sabun ekleyebilirsiniz. Sıradaki aşamada tırnaklarınızı kısaltmanız veya törpüleyerek hepsini eşit şekle getirmeniz gerekmektedir. Tırnak uçlarınızı törpüyle pürüzsüzleştirdikten sonra tırnak etlerinizi manikür çubukları veya tahta bir çubuk yardımıyla geriye doğru itin. Daha sonra tırnak parlatıcısı kullanarak protez tırnaklarınızın daha kolay tutunmasını sağlayabilirsiniz. Protez tırnaklarınızı takmak için bütün ön hazırlıkları tamamladıktan sonra tırnakları yerleştirme aşamasına geçebilirsiniz. Elleriniz için iyi bir tercih olan Promani takma tırnak ile tırnaklarınızda bej renginin şık duruşunu taşıyabilir ve kombinlerinizi tırnaklarınızın güzelliğiyle ön plana çıkabilirsiniz.

Promani Matte Takma Tırnak Kiti Kullanımı

Protez tırnaklarınızı yerleştirirken bu işlemi titizlikle uygulamalısınız. Öncelikle paketi açarak hangi tırnağın hangi parmağınızla uyum sağladığını kontrol edin ve takacağınız sıraya göre karışmamaları için tırnakları bir kenara dizin. Takma tırnakların boyutu elinize büyük gelirse törpü yardımıyla istediğiniz şekli verebilirsiniz. Promani takma tırnak kutusu içerisinden çıkan tırnak yapıştırıcısını takma tırnağın arka kısmına sürün ve tırnağınıza hafifçe yerleştirin. Tırnağın üzerine 10 saniye boyunca hafifçe baskı uygulayarak sağlam şekilde yapışmasını sağlayabilirsiniz. Yapıştırıcıyı fazla kullanmamaya özen gösterin, fazla yapıştırıcı takma tırnağın kenarından çıkıp etinize yapışabilir. Yapıştırıcı hızlı kuruyacağı için tırnağı yanlış takmamaya özen göstermelisiniz. Yapıştırma işleminden sonra tırnakların uzun olduğunu düşünürseniz törpü işlemini yenileyebilirsiniz. Takma tırnakları orijinal bej renginde bırakabileceğiniz gibi üzerine değişik desen ve modeller uygulayarak tırnağınızı süsleyebilir ve tarzınıza uygun bir hale getirebilirsiniz. Promani takma tırnak kullananlar tırnaklarını kıyafet kombinleri ile uygun hale getirerek şık ve zarif görünüşler ortaya çıkarabilir.

Promani Matte Takma Tırnak Kiti Fiyatları

Promani Matte takma tırnak kiti kullanımı oldukça kolay bir üründür. Kutudan çıkan manikür çubuğu ile öncelikle tırnak etlerinizi iterek protez tırnakların yapışması için tırnaklarınızı hazır hale getirin. Promani Matte takma tırnak kiti bej 800307050179 kodlu takma tırnağı kendi tırnağınızın üzerinde tırnak etinize 45 derecelik bir açıyla yerleştirin ve yavaşça tırnağınızın üzerine kapatın. Yoğun bir baskı uygulamanız gerekmez, hafifçe bastırabilir veya kendi halinde yapışıp kurumaya bırakabilirsiniz. Takma tırnağınız en fazla 15 dakika içerisinde kuruyacaktır. Tırnakları çıkarmak isterseniz kesinlikle çekerek çıkarmamalısınız. Bu hem tırnaklarınızın zarar görmesine hem de takma tırnakların zedelenmesine neden olur. Protez tırnaklarınızı çıkarmak için oje çıkarıcı ürünlere veya asetona batırarak 3-5 dakika bekletebilirsiniz. Bir pamuğa süreceğiniz asetonu tırnaklarınıza uygulayarak da takma tırnakları tırnaklarınızdan ayırabilirsiniz. Promani takma tırnak yorumları ve Promani Matte takma tırnak kiti bej fiyatları Trendyol'da yer almaktadır. Bu değerlendirmelerden yola çıkarak seçiminizi yapabilir ve Promani Matte takma tırnak kiti bej satın almak isterseniz dilerseniz ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.