PROKA En Ucuz Cam Filmi 75 Cm X 200 Cm

46 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

PROKA En Ucuz Cam Filmi 75 Cm X 200 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ETİK DİZAYN Satıcı Ünvanı: IRYNA AD İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0071325227
    Bu ürün ETİK DİZAYN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Öncelikle tüm ürünlerde belirttiğimiz gibi
  • Cam filmini hangi ortamda kullanacaksınız? Evde Kullanacaklar için
  • *Kullanılacak alan güneşe karşı, tek cephe ise ve 12 m2 altındaysa, tercihiniz orta ton ve aynalı ürün olmalıdır. *Kullanılacak alan güneşe karşı , çift cephe ve 12 m2 altındaysa, tercihiniz öğlen güneşi alan bölgeye koyu aynalı ton akşam güneşini alan bölgeye orta aynalı ton film öneririz. *Amacınız güneş ışığından ortamın sıcaklığını korumak içinse tercihiniz orta ton aynalı ürünler olmalıdır. *Amacınız güneş değil rahat edeyim kimse içeriyi görmesin ise ozaman direk koyu siyah ton tabiki önerimiz. *Ama unutmayın en koyu siyah film herzaman ısıyı daha çok toplar. Araçlarda Kullanacaklar için
  • *Araçlarda arka yolcu camları orta ton, ön camlar açık ton tercihimizdir.Lakin tercih tabiki sizin. Ürün ile alakalı bilgiler, %70 ısı kontrollü hem oto hem bina filmidir. 1 ply kendinden boyalı filmdir. En az 6 yıl solmaz üründür. Uygulaması kolay üründür. Ürün içerisinde uygulama şeması mevcuttur. Ürün 75 cm x 200 cm ebatlarındadır. Cam filmleri En Açık 1 numara ,Orta Ton 2 numara ,Koyu Ton 3 numara olarak üçe ayrılır. *Bu Ürünümüz En Koyu Tondur 3+3 numara diyebiliriz. *Uygulama sonrası fotograflı ürün yorumunuzu bizimle paylaşırsanız, bizlerde kendimizi yorumlarınızla daha çok geliştiririz. *Ürünü su ile temas ettirdiğinizde veya kırıştırdığınızda geri iadesi yoktur. *Ürünü zedelemeden iadeniz mevcuttur.

Ürün Özellikleri

  • Cam Filmi Tonu %5
Geri Bildirim Ver