Profisher Tükenmez Kalem Stres Çarkı Led Işıklı Beyaz

246,16 TL

Ürün Bilgileri

Profisher Tükenmez Kalem Stres Çarkı Led Işıklı Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: rhinoaksesuar Satıcı Ünvanı: ŞÜKRÜ SERT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2621296503600001 Vergi Kimlik Numarası: 7630317558
    Bu ürün rhinoaksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tükenmez Kalem Stres Çarkı LED Işıklı Dokunmatik Kalem 4 in 1 R5955S Açıklama % 100 yeni ve yüksek kalite Özellikleri: Kıpır kıpır eller için harika, stresi hafifletmeye yardımcı olur. Yetişkinler ve çocuklar için uygun mükemmel boyut. Kullanım: Bir elinizde merkezden tutun ve pratik ile süresiz olarak dönmesini sağlamak için küçük sürekli vuruşlar kullanarak hızlı bir şekilde döndürmek için diğer elinizi kullanın, merkezden bir elinizi kullanarak sadece bir elin parmaklarını kullanarak döndürülebilir ve dönmeye başlayabilir.. Kullanım alanları: yazma, aydınlatma, jiroskop, dekompresyon oyuncakları. Teknik özellikler: Türü: tükenmez kalem Kullanım: Ofis ve okul Yazma noktası: 1.0mm Malzeme: plastik Kalem Uzunluğu: app.9.5cm / 3.74in Kabuk Rengi: Mavi, Siyah, Kırmızı, Beyaz Mürekkep rengi: siyah Fonksiyonlar: Jiroskop, dokunmatik kontrol, döndürme, LED lamba, (dokunmatik) kapasitans, yazma Kullanım: yazma, aydınlatma, jiroskop, dekompresyon oyuncaklar Paket İçeriği 1 * 4 in 1 kalem-fener-spinner-dokunmatik kalem Kraft kutulu ambalajı içinde gönderilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver