Profisher Katlanabilir Çok Açılı Cetvel Iletki Şablonu Tuğla Kiremit Ahşap Parke Köşe Ölçer

163,06 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Profisher Katlanabilir Çok Açılı Cetvel Iletki Şablonu Tuğla Kiremit Ahşap Parke Köşe Ölçer

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: rhinoaksesuar Satıcı Ünvanı: ŞÜKRÜ SERT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2621296503600001 Vergi Kimlik Numarası: 7630317558
    Bu ürün rhinoaksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Katlanabilir Çok Açılı Cetvel İletki Şablonu Tuğla Kiremit Ahşap Parke Köşe Ölçer R1406M Açıklama Katlanabilir çok açılı cetvel şablon 4 katlanır ölçme aracı enstrüman Malzeme: ABS maksimum 25 cm/9.84in, minimum 12 cm/4.72in. Şekil: tuğla, fayans, ahşap, köşe ürünlerinde kullanılan çok şekillere gerilebilir. Özellikler Yeni Ölçüm Cihazı şablon aracı dört taraflı cetvel mekanizması kaydırılabilir Büyük düzeni aracı karmaşık şekiller ve açıları oluşturmak için. Kolaylaştırmak için tekrar kemerler ve kirişleri üzerinde keser. Şablon aracı ayarlanabilir işaret tuğla, fayans, kereste, laminatlar, ve diğerleri. Inç ve metrik önlemleri silah kalibre edilir. Kolay saklama için kıvrımlar ve tek elle kullanım için benzersiz sıkma mekanizması kullanır. Taşınabilir ve hafif. İnşaatçılar için Mükemmel, ustalar. Paket İçeriği 1 X Katlanabilir çok açılı cetvel şablon OPP ambalajı içinde gönderilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver