Genel Markalar Tarihin Işığında Ilber Ortaylı Profil Kitap

29 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Tarihin Işığında Ilber Ortaylı Profil Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mentale kitabevi Satıcı Ünvanı: FECRİ YAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Vergi Kimlik Numarası: 9391003471
    Bu ürün mentale kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Profil Kitap Yazar İlber Ortaylı Barkod 9789759961879 Baskı Sayısı 8. Baskı Basım Yılı Temmuz 2018 Sayfa Sayısı 232 Cilt Durumu Ciltsiz Biz hep kendimize göre birer Enver Paşayız. Elimize fırsat geçse nice Enver Paşalıklar yaparız. Onu için birinci harbin komutanlarının aceleciliğini ve hayalciliğini hak vermesek de anlamak lazım. -Dünyada hiçbir doğru dürüst devlet yoktur ki dini kontrol etmesin. Bunun demokratik gelişmemişlik düzeyiyle de ilgisi yoktur. Büyük dinlerin yapısı ve ananesi böyledir. -Fatih doğu ve batı dillerine hakimdi. Kanuni bir kuyumcu, 4. Murad ressam ve müzisyen, 2. Abdülhamid usta bir marangozdu. Abdülaziz şark ve garp musikisinde eserler bestelemişti. - Türkiyeli ismi tercüme edilemez, içeriği bakımından bu kelimeyi teklif edenlerin de amacını zaten karşılamaz. Başka bir kimlik kullanmak isteyenler bunu ifade edebilirler. Ama bunun için ülke yurttaşlığının ve kimliğinin adını değiştirmelerine lüzum yoktur, hakları olduğunu da zannetmiyoruz. Tarihçi İlber Ortaylı sıra dışı analizlerine ve güçlü yorumlarına devam ediyor. Kendisine has bakış açısıyla geçmişi Tarihin Işığında ustaca değerlendiriyor. ?Tanıtım Metni Bu ürünler NetArt Medya tarafından listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
Geri Bildirim Ver