Profil Kitap Kevin Garnett Ansiklopedisi: A’dan Z’ye Bir Otobiyografi

542,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Profil Kitap Kevin Garnett Ansiklopedisi: A’dan Z’ye Bir Otobiyografi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Seninsepetin Satıcı Ünvanı: LEYLA ÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Giresun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6620529228
    Bu ürün Seninsepetin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NBA şampiyonu ve on beş kez All-Star seçilmiş olan Kevin Garnett’in Şöhretler Müzesi’ne kabul edilmeden önce kaleme aldığı benzersiz, filtrelenmemiş bir anı kitabı… Kevin Garnett basketbol oyununun gördüğü en dominant oyunculardan biriydi. Aynı zamanda en açık sözlü isimlerin başında geliyordu. Yirmi bir yıllık şanlı NBA kariyeri boyunca trash-talk’u bir sanat formuna dönüştürdü ve tartışmalı konulardaki düşüncelerini paylaşmaktan asla çekinmedi. “Kevin Garnett Ansiklopedisi”nde, Garnett hayatına ve kariyerine yine aynı içtenlikle bakıyor ve okurları enfes bir yolculuğa çıkarıyor. Bu yolculukta Garnett, Güney Carolina’da büyürken karşılaştığı zorlukları anlattıktan sonra Chicago'ya taşınıyor ve burada ülkenin en iyi oyuncu adaylarından biri hâline geliyor. Üniversiteyi atlayarak son yirmi yılda liseden sonra doğrudan NBA Draft’ine katılan ilk oyuncu olma ve Kobe Bryant ile LeBron James gibi geleceğin süperstarları tarafından takip edilecek bir akımı başlatma kararını nasıl aldığını tüm ayrıntılarıyla anlatıyor. Kobe, LeBron, Michael Jordan ve diğer NBA devleriyle birlikte ve onlara karşı oynadığı dönemdeki hikâyelerini paylaşıyor ve Boston Celtics ile bir şampiyonluk kazanması da dâhil, profesyonel hayatındaki iniş ve çıkışlarını bir bir sıralıyor. Ürün Adı: Kevin Garnett Ansiklopedisi: A’dan Z’ye Bir Otobiyografi Ürün Kodu: 9786258498912 Yazar: Kevin Garnett, David Ritz Basım Yılı: 2023 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 416 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Yavuz Tanyeri
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver