1
Çizim Kitabı kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Profil Kitap Çizim Hakkında Öğrenmek Istediğiniz Her Şey - Barrington Barber

Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
376,23 TL
300 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
467,55 TL

Ürün Bilgileri

Profil Kitap Çizim Hakkında Öğrenmek Istediğiniz Her Şey - Barrington Barber

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERHAS TİCARET Satıcı Ünvanı: ERCAN KESKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5460818559
    Bu ürün ERHAS TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kitabın ana konuları temel çizimde alıştırma egzersizleri, natürmort, manzara, portre ve figür çizimleri üzerine yoğunlaşıyor.Ayrıca dünyaca ünlü ressamların çizim teknikleri ayrıntılarıyla anlatılıyor. Çizimin bütün detayları, ipuçları, teknikleri sizi sıkmadan örneklerle gösteriliyor.Çizim Hakkında Öğrenmek İstediğiniz Her Şey şimdiye dek yazılmış çizime dair en iyi kitap. Elinizden bırakamayacağınız sıra dışı bir çalışma. (Tanıtım Bülteninden) Yazar:Barrington Barber Yayınevi:Profil Kitap Basım Yılı:2008 Yai Grubu:3-6 Cilt Bilgisi:İnce Kapak YayinEvi:Profil Kitap Kategori:Resim Tekniği Roman Türü:Resim Tekniği Basım Dili:Türkçe

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Barrington Barber
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Barrington Barber Çizim Hakkında Öğrenmek İstediğiniz Her Şey Profil Kitap

Profil Kitap Çizim Hakkında Öğrenmek İstediğiniz Her Şey temel çizim alıştırmalarını yapmak ve manzara ve portre gibi çizimleri en usta tekniklerle çizebilmek için geliştirilmiş bir kitaptır. Figür, natürmort gibi farklı çizimler için ünlü ressamların çizim tekniklerini göz önünde bulundurarak yeteğinizin gelişmesini destekler. Çizimler ipuçları sayesinde detaylı şekilde gösterilir.

 
  • Teknik detaylar
  • Öğretici
  • Kaliteli baskı sayfaları

Profil Kitap Çizim Hakkında Öğrenmek İstediğiniz Her Şey İçeriği

Profil Kitap Çizim Hakkında Öğrenmek İstediğiniz Her Şey İçeriği

Çizim hakkında öğrenmek istediğiniz her şeyi bulabileceğiniz rehber niteliğindeki bu kaynak pek çok kişi tarafından oldukça ilgi görür. Elinizden bırakamayacağınız bilgi verici, sıra dışı bir çalışmadır. Etkili ve zevkli bir etkinlik olan çizimi eğlenceli hale getiren, çizim yeteneği kazanılmasına olanak tanıyan bu kitap en güzel karakalem çalışmalarına yer verir. Çizim Hakkında Öğrenmek İstediğiniz Her Şey Barrington Barber tarafından kaleme alınmıştır. Kitabın içeriği yeteneğinizi üst seviyeye çıkaran, doğru çizim teknik detaylarını öğrenmenize olanak sağlayan, bol bol pratik yapmanıza yardım eden pek çok geliştirici yapısını ön plana çıkarır. Kaliteli baskı sayfaları özel ve hassas üretim safhalarından geçirilerek hizmetinize sunulur. Evde, okulda, her yerde resim çizmeyi kolay ve pratik hale getiren eğlenceli ve kaliteli zaman geçirebileceğiniz özel bir kaynaktır. Kendi hayal dünyanızı hiçbir kurala bağlamadan gerçekleştirebileceğiniz çizimi meslek haline getirmenize yardım eden öğretici bir eserdir.

 

Profil Kitap Çizim Hakkında Öğrenmek İstediğiniz Her Şey Avantajları

Profil Kitap Çizim Hakkında Öğrenmek İstediğiniz Her Şey Avantajları

Profil Kitap Barrington Barber tarafından kaleme alınmıştır. Pek çok çizim tekniğini kolaylıkla öğrenmeniz için özel olarak geliştirilmiş olup çizim aktiviteleri sayesinde kaliteli ve iyi zaman geçirmenize olanak sağlar. Bu kitap hayatınızın bir parçası haline gelen çizim yapma sanatını etkili, doğru ve eğlenceli şekilde öğrenmenize yardım eder. Çizim yapmayı kolaylaştıran, hayal dünyasına hitap eden bu ürün sayesinde çizimi hobi veya meslek olarak yapabilirsiniz. Yetenek gerektiren işlerden olan çizim, gerekli eğitim desteği alarak da kolaylıkla yapılabilir. Doğru bir öğreti ile her açıdan çizim becerilerini geliştirmesine olanak sağlayan, mevcut becerilerinizi tazelerken bilgilerinizi artırarak daha profesyonel çizim yapmanıza imkan tanıyan özel bir kitaptır. Bilgilerinizi geliştirirken ilham veren, çizim yapmayı zevkli ve eğlenceli hale getiren, hayatın her noktasında tercih edebileceğiniz kılavuz niteliğinde bir eserdir. Hiç çizim yapmayı bilmeyen kişilerin dahi tercih edebileceği bu kitap çizim yapmaya başlamak için gerekli olan en temel kaynaklardan biridir.

 

Profil Kitap Çizim Hakkında Öğrenmek İstediğiniz Her Şey Fiyatı

Profil Kitap Çizim Hakkında Öğrenmek İstediğiniz Her Şey Fiyatı

Resim ve çizim yaparak iyi vakit geçirmenize olanak sağlayan bu eser sayesinde ruhunuzu iyileştirebilir; çizim yapma konusunda profesyonel hale gelebilirsiniz. Portre, karikatür gibi pek çok çizim yeteneğine sahip olanların kendini kolaylıkla geliştirebileceği öğretici bir kaynaktır. Sonu gelmeyecek bir çizim macerasında bilgileri daima taze tutmak ve yeni bilgilerle çizim yeteneği geliştirmek için tasarlanan harika bir kitaptır. Resim ya da çizim yapmaya yeni başlayanların en çok tercih ettiği kitaplar arasında yer alan bu eser temel çizim tekniklerini kolay ve hızlı bir şekilde öğrenmenize yardım eder. Resim yaparken alışkanlık kazanmanıza ve doğru çizim tekniğini öğrenmenize olanak sağlar. Çarpıcı ve özel çizimler yapmanıza yardım eden bir kitaptır. Her yaştan kişiye hitap edebilen ve her seviyedeki kişilerin çizim yeteneğinin geliştirilmesine yardım eden bu kitap yüksek baskı kalitesine sahiptir. Profil Kitap Çizim Hakkında Öğrenmek İstediğiniz Her Şey yorumları ve ürün değerlendirmelerini analiz edebilir ve diğer kullanıcıların fikirlerini alabilirsiniz. Profil Kitap Çizim Hakkında Öğrenmek İstediğiniz Her Şey fiyatı için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.